Τρίγωνο Αλεξάνδρου – Σπανού – Σωτηροπούλου: Τι «παίζει» με αυτούς τελικά;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας γόης με ωραία τατού και μοντέρνο στιλάκι (εσπαντρίγες Toms και στενά τζιν παντελόνια), που εκμεταλλεύτηκε την τάση για αγόρια-μοντέλα με μούσια και δούλεψε επαρκώς στο εξωτερικό. Δεν είναι top model -που τον λένε τα πρωϊνάδικα και τα μεσημεριανά- με την έννοια της Κέιτ Μος, της Ναόμι Κάμπελ ή της Ζιζέλ, αλλά δεν είναι ψέμα ότι είναι από αυτούς τους Έλληνες που όταν πετούν εκτός συνόρων είναι

για δουλειά και όχι για να τους φωτογραφίσουν μπες-βγες στο αεροδρόμιο, να δηλώσουν ότι κάνουν το μετέωρο βήμα και ύστερα να επιστρέψουν με άδεια χέρια.

Για την Ελισάβετ Σπανού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε «τη μάθαμε από τη σχέση της με τον Σρόιτερ», το οποίο το βρίσκω κάπως ισοπεδωτικό και άδικο για την τραγουδίστρια με την ωραία φωνή, τη flat κοιλιά και το αρχαιοελληνικής ομορφιάς πρόσωπο (ότι κι αν σημαίνει αυτό το κλισέ), αλλά δεν είναι δουλειά μου να την υπερασπιστώ και κωλύομαι να σχολιάσω παραπάνω.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε γνωστή στα μέρη μας για τα 5 έως εννιά δευτερόλεπτα (δεν τα μέτρησα κιόλας) κατά τα οποία εμφανίστηκε στον πρόσφατο Τζέιμς Μποντ και έκτοτε ουδέν νεώτερον από το δυτικό (πέραν του Ατλαντικού) μέτωπο. Είναι, όμως, ωραία τύπισσα, μοντέρνα και τσαμπουκαλού, από αυτές που προτιμούμε να γίνουν μια μέρα σταρ για να έχουμε να ασχολούμαστε με το γευστικό τους ψαχνό από το να προσπαθούμε να βγάλουμε από τη μύγα ξίγκι (όπου μύγα το εγχώριο star system κι όπου ξίγκι μια είδηση-ατάκα-σκάνδαλο της προκοπής).

Αυτούς τους τρεις έπιασαν στο στόμα τους οι Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας και Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό Mou» και επειδή έχουν το στόμα του Μίδα (ό,τι πιάνει γίνεται χρυσό), το πανελλήνιο έμαθε α) πως η Ελισάβετ Σπανού (νόμιζε ότι) τα είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, β) ότι ο Αλεξάνδρου τη διέψευσε δημόσια σε συνέντευξή του («Άνανδρο» το αποκάλεσε αυτό η Φαίη Σκορδά) και γ) ότι η Τόνια Σωτηροπούλου, που βγήκε λέει για καφέ στα νότια προάστια μαζί του και κάποια στιγμή αγκαλιάστηκαν, είναι ίσως-σίγουρα το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

Ένα μόνο σχόλιο έχω να κάνω: Αν όλα αυτά είναι υπερβολές, αναλήθειες και παραφουσκωμένα τίποτα, ας σταματήσουμε παρακαλώ να το κάνουμε αυτό. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει άλλη ελαφριά είδηση και μάλιστα για ανθρώπους που δεν έχουν τουλάχιστον το εκτόπισμα του Σάκη Ρουβά, ας δείξουμε ένα international βίντεο με την Ριάνα ή έστω την Κιμ Καρντάσιαν καλύτερα (αλλιώς ο κόσμος θα ανεβάσει την τηλεόραση στο πατάρι και θα βλέπει μόνο youTube).

Αν πάλι εγώ είμαι που δεν καταλαβαίνω, όλα αυτά είναι απόλυτα αλήθεια και η Αθήνα είναι πραγματικά τόσο ερωτική και happening πόλη (έρωτες σαν ανεμοστρόβιλοι, σχέσεις του δευτερολέπτου, χωρισμοί ερήμην, δημόσιες ίντριγκες και ταπεινώσεις, τρίγωνα, τετράγωνα, ορθογώνια παραλληλεπίπεδα) τότε τι να πω; Μπράβο, μωρή, μακάρι…

Πηγή: yupii.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα