Τον Βασίλη Παλαιοκώστα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την απόπειρα απαγωγής του Μαρτίνου

Τον Βασίλη Παλαιοκώστα «βλέπουν» οι αρχές της αστυνομίας πίσω από τη χθεσινή απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Μαρτίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας ο Παλαιοκώστας σχεδίαζε την επίθεση από το 2010

Τα στοιχεία που έχουν ήδη συλλεγεί σε συνδυασμό με πληροφορίες που υπήρχαν στη διάθεση της αστυνομίας από την αποκάλυψη σχεδίου απαγωγής μέλους της οικογενείας Μαρτίου το 2010 έχουν ήδη οδηγήσει τους αστυνομικούς σε μια λίστα πιθανών υπόπτων.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», αξιωματικοί της αστυνομίας βλέπουν πίσω από την απόπειρα τον καταζητούμενο

δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα. Ωστόσο, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται επίσης έγκλειστοι κακοποιοί που έχουν καταδικασθεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για ανάμειξή τους σε απαγωγές επιχειρηματιών, όπως του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, τον Ιανουάριο του 2009. Υπενθυμίζουμε ότι χθες, τέσσερα άτομα προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τον 33χρονο Κίκο Μαρτίνο χρησιμοποιώντας δύο οχήματα, ένα Citroen C1 και ένα κλειστό βαν Mitsubishi.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας μιλάει για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο γύρω από την απαγωγή οποιουδήποτε – σε πρώτο πλάνο – μέλους της οικογένειας, ενώ τα ηνία της επίθεσης κρατούσε ο σεσημασμένος κακοποιός και καταζητούμενος, Βασίλης Παλαιοκώστας.

Μάλιστα στις αρχές του 2010 στη διάθεση της Ασφαλείας υπήρχε σχέδιο απαγωγής μέλους της οικογένειας Μαρτίνου, ενώ στον Βασίλη Παλαιοκώστα, έφθασαν με τη βοήθεια τεχνικών μέσων. Οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως οι ενέργειες των δραστών, είχαν ξεκινήσει από τότε, με την παρακολούθηση της εφοπλιστικής οικογένειας, π.χ. σε υπαίθριο γήπεδο τένις στα νότια προάστια.

Διαβάστε επίσης: Στα ίχνη των απαγωγέων του εφοπλιστή Μαρτίνου η ΕΛ.ΑΣ!

The post Τον Βασίλη Παλαιοκώστα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την απόπειρα απαγωγής του Μαρτίνου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα