Τον Πίνι Γκέρσον στον Παναθηναϊκό στέλνουν οι Ισραηλινοί!

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Israel Hayom» όπου αναφέρεται ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόλυσης του Αργύρη Πεδουλάκη, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δεν κερδίσουν τη Μακάμπι στο Γιαντ Ελιάου την προσεχή Πέμπτη για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ισραηλινοί, οι οποίοι επικαλούνται πηγές από την Αθήνα,

αναφέρουν μάλιστα πως υπάρχουν ήδη «μνηστήρες» για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και αναφέρουν χαρακτηριστικά τους Πίνι Γκέρσον, Φώτη Κατσικάρη και Γιούρι Ζντοβτς.

Διαβάστε το άρθρο της ισραηλινής εφημερίδας:

«Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, όπου έχει χάσει δύο ματς στο τελευταίο καλάθι (από τη Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους και από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο), βρέθηκε στο -15 στο Βελιγράδι, όπου νίκησε στην παράταση και υπέστη οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι, στο οποίο αρκέστηκε στους 45 πόντους. Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» θα προσγειωθούν αύριο στο Τελ Αβίβ, για να δώσουν ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς με τη Μακάμπι.

Πηγές από την Αθήνα αναφέρουν πως η υπομονή του πρόεδρου της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ήδη εξαντληθεί και ακόμη μία ήττα, από τη Μακάμπι την Πέμπτη, μπορεί να στοιχίσει τη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι συγκεκριμένες πηγές ενημερώνουν ότι ένας εκ των κύριων υποψηφίων για να τον αντικαταστήσουν θα είναι στη Nokia Arena, με την ιδιότητα του σχολιαστή. Και δεν είναι άλλος από τον Πίνι Γκέρσον. Παράλληλα, τα ονόματα των Φώτη Κατσικάρη και Γιούρι Ζντοβτς έχουν επίσης κυκλοφορήσει ως αυτά υποψηφίων για τη δουλειά.

Ο Ισραηλινός κόουτς, ο οποίος είχε δουλέψει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης στην Ελλάδα, ενώ τον θυμούνται κυρίως για τις ημέρες του στο Τελ Αβίβ -είναι ο μόνος που νίκησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ευρωπαϊκό τελικό. Ο Παναθηναϊκός, εν τω μεταξύ, διαψεύδει πως υπάρχει θέμα προπονητή.

Πριν από έναν χρόνο, ο Πεδουλάκης ανέλαβε την τεράστια πρόκληση να αντικαταστήσει τον Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάει στο Φάιναλ Φορ, αλλά προς έκπληξη πολλών πήρε το πρωτάθλημα, με «σουίπ» επί του πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού και ο κόουτς έμεινε στον θρόνο του – έως την εκκίνηση αυτής της σεζόν, τις ήττες που ήλθαν και είχαν ως συνέπεια να δημιουργηθούν φήμες που αφορούν στο μέλλον του».

The post Τον Πίνι Γκέρσον στον Παναθηναϊκό στέλνουν οι Ισραηλινοί! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα