Τον έσωσαν τα ”γιατρουδάκια” του νοσοκομείου Κορίνθου!

Πολλές φορές έχουμε μάθει να μιλάμε με απαξιωτικό τρόπο για το Νοσοκομείο Κορίνθου και για την αξιοπιστία των ιατρικών υπηρεσιών του.

Σίγουρα σε ένα ζωντανό και τόσο ευαίσθητο οργανισμό υγείας λάθη και παραλείψεις θα υπάρχουν πάντα.

Και ειδικότερα με την αθλιότητα της οικονομικής κατάστασης των Νοσοκομείων αλλά και την τεράστια έλλειψη προσωπικού και ενίοτε υποδομής.

Όμως τα “γιατρουδάκια” που ελαφρά τη καρδία τα χαρακτηρίζουμε με αυτόν τον “υποτιμητικό” τρόπο ,έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές το θαύμα τους.

Εντάξει είναι νέοι εκπαιδευόμενοι ακόμα

επιστήμονες -και ως εκ τούτου άπειροι- αλλά οφείλουμε να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα φιλότιμοι ,ευαίσθητοι και από τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους.

Εμείς προσωπικά με αφορμή Νοσοκομειακά περιστατικά για τα οποία χρειάστηκε να κάνουμε δημοσιογραφική έρευνα και ρεπορτάζ, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν νέοι γιατροί και χειρούργοι και καρδιολόγοι και ΩΡΛ που ήταν πραγματικά αστέρια και κρίμα που η κακομοιριά του Ελληνικού Δημοσίου δεν μπόρεσε να τους κρατήσει στο Νοσοκομείο μας.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά;

Γιατί στο σημερινό μας πρωτοσέλιδο δίνουμε την αποκλειστική είδηση ότι για μια ακόμα φορά τα “γιατρουδάκια” αυτά έκαναν το θαύμα τους και έσωσαν στο πάρα πέντε νεαρό συμπολίτη μας!

Ο συμπολίτης μας αυτός πραγματοποίησε στο ιατρείο γνωστού Κορίνθιου μεγαλογιατρού μια επέμβαση ρουτίνας!

Από αυτές τις επεμβάσεις που σε δυό-τρεις μέρες είσαι μια χαρά και κυκλοφορείς κανονικά.

Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σοβαρά ιατρικά λάθη έκανε ο “χρυσοπληρωμένος” και “φημισμένος” μεγαλογιατρός αλλά όπως πληροφορηθήκαμε και μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παθών συμπολίτης μας ,κινδύνεψε άμεσα ακόμα και η ζωή του και λόγω αφασίας και αδιαφορίας του θεράποντος ιατρού του ,αναγκάστηκε να πάει στο Νοσοκομείο, όπου τα “γιατρουδάκια” τον έσωσαν κυριολεκτικά.

Και μάλιστα με συντηρητική θεραπεία ,χωρίς να χρειαστεί να τον εγχειρήσουν και πάλι.

Η sfedona.gr θέλει να συγχαρεί όλους αυτούς τους νέους επιστήμονες στο Νοσοκομείο Κορίνθου που με μισθούς πείνας και χωρίς κανένα φακελάκι ,παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους εργάζονται με απέραντη ανθρωπιά και απόλυτο σεβασμό στον όρκο που έδωσαν.

Αντί για φτηνή και εύκολη κριτική, αυτά τα παιδιά αν μη τι άλλο χρειάζονται την ηθική μας συμπαράσταση και τον σεβασμό μας στο έργο που επιτελούν!

πηγή: http://www.sfedona.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα