Τον δάγκωσε καρχαρίας και πήγε σε … pub! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ασυνήθιστη εμπειρία είχε 24χρονος γιατρός τον οποίο δάγκωσε στο πόδι καρχαρίας. Ο ίδιος προτίμησε να πάει για μπύρα σε pub παρά στο νοσοκομείο.

Ένας από το προσωπικό του έδωσε επίδεσμο επειδή αιμορραγούσε

Ο γιατρός από τη Νέα Ζηλανδία, ο James Grant πηγαίνοντας με την παρέα του για υποβρύχιο ψάρεμα στα σκοτεινά νερά του Colac Bay,

ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι του.

Αν και δεν μπορούσε να δει τον καρχαρία, δεν έχασε καθόλου χρόνο βγάζοντας το καταδυτικό μαχαίρι του και χτυπώντας προς την εστία της αναταραχής του. Ο Grant δεν είναι σίγουρος για το πόση ζημιά έκανε στον καρχαρία όμως κατάφερε να διαφύγει.

Όταν βγήκε στην ακτή, έβγαλε τη στολή του και είδε δαγκωματιές περίπου δύο εκατοστών. Ο Grant φώναξε τους φίλους του, όμως εκείνοι δεν πίστευαν πως είχε δεχτεί επίθεση από καρχαρία. Όλοι μαζί κατέληξαν σε μια pub για να απολαύσουν μια μπύρα, όταν κάποιος απ΄ το προσωπικό του έδωσε έναν επίδεσμο γιατί αιμορραγούσε στο πάτωμα. Τότε αποφάσισαν να τον πάνε στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός επέστρεψε στην δουλειά του ύστερα από δυο μέρες, δηλώνοντας ότι αυτή η εμπειρία δεν τον αποτρέπει απ’ το να συνεχίσει το υποβρύχιο ψάρεμα.

«Όταν τα ράμματα βγουν, θα γυρίσω πίσω στο νερό’», είπε ο Grant.

The post Τον δάγκωσε καρχαρίας και πήγε σε … pub! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα