Το τραγικό τέλος της Νιγκιάρ! στο «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»

Στους διαδρόμους του παλατιού βρέθηκε ένας Αγάς δολοφονημένος και η Γκιουλμπαχάρ ξυπνάει τον Ρουστέμ για να τον ενημερώσει για το περιστατικό. Ανήσυχος ο Ρουστέμ τρέχει να δει τι συμβαίνει και βρίσκει άδεια την κούνια της κόρης του, Αϊσέ. Παράλληλα ο Σουλεϊμάν φτάνει στο παλάτι της Μιχριμάχ αφού έχει ήδη ενημερωθεί για το συμβάν. Στο μεταξύ, η Γκιουλμπαχάρ βρίσκει ένα σκουλαρίκι κάτω από την κούνια του μωρού και

αναγνωρίζει ότι ανήκει στην Νιγκιάρ. Το κεφάλι της Νιγκιάρ και την επιστροφή της εγγονής του ζητάει ο Σουλεϊμάν από τον Μπαλί Μπέη. Η Νιγκιάρ ζητά από έναν ψαρά να μεταφέρει απέναντι την ίδια και το μωρό, το οποίο αποκαλεί “Εσμανούρ”. Ο Ρουστέμ ενημερώνεται από τον ψαρά για την μεταφορά μιας γυναίκας και ενός μωρού. Μετά την απαγωγή της εγγονής του Σουλεϊμάν και της Χουρέμ στο παλάτι επικρατεί πανικός.
Μέσα στο δάσος τρέχει η Νιγκιάρ κρατώντας στα χέρια της το μωρό όπου και εντοπίζεται από τον Ματρακτσί, ο οποίος ζητά από τον Μπαλί Μπέη να την σκοτώσει για να μην πέσει στα χέρια του Ρουστέμ. Κοντά σ’ ένα γκρεμό βρίσκεται η Νιγκιάρ και κανείς δεν την πλησιάζει γιατί φοβούνται μήπως και πηδήξει μαζί με το παιδί. Ευθύνες καταλογίζει η Νιγκιάρ στον Ματρακτσί επειδή δεν ξαναείδε ποτέ την κόρη της και τον απειλεί ότι θα πηδήξει στο γκρεμό μαζί με το μωρό. Προσπαθώντας να την ηρέμησει ο Ματρακτσί της λέει ότι ο ίδιος θα βρει την κόρη της και θα την μεγαλώσουν μαζί. Η Νιγκιάρ απλώνει τα χέρια και παραδίδει το παιδί, γυρνάει και πηδάει στο γκρεμό για να ανταμώσει τον μεγάλο της έρωτα, τον Ιμπραήμ Πασά. Σύμφωνα με το περιοδικό My tv, ο Λούτφι λέει ότι η Νιγκιάρ δεν θα έχει τάφο, όπως και ο Ιμπραήμ. Τέλος, ο Σουλεϊμάν ενημερώνεται από τον Μπαλί Μπέη ότι όντως η Νιγκιάρ ήθελε να σκοτώσει την Χουρέμ και τον Ρουστέμ. Τότε ο Σουλεϊμάν δίνει εντολή στον Μπαλί Μπέη να την προστατέψει από τον οποιονδήποτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα