Αβγοπόλεμος στο Britain’s Got Talent (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σίμον Κόουελ, κριτής του αμερικανικού Britain’s Got Talent δέχθηκε αυγά από την καταξιωμένη βιολίστρια Natalie Holt, που μάλιστα έχει βραβευτεί και το βραβείο BAFTA για συνθέσεις της, αλλά τελικά θα μείνει στην ιστορία ως η γυναίκα που άφησε το βιολί της, έπιασε μερικά αβγά και άρχισε να τα πετάει στον «κακό» -όπως τον χαρακτηρίζουν όλοι- κριτή της επιτροπής.

Το επεισόδιο συνέβη στο μεγάλο τελικό του talent show.

Η μουσικός πήδηξε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να ρίχνει το ένα αβγό μετά το άλλο, στοχεύοντας τον Cowell, την ώρα που τα αδέρφια της, Richard και Adam,

έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και ετοιμαζόντουσαν να ακούσουν τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, αφήνοντάς τους ουσιαστικά ξεκρέμαστους, μιας και τους στήριζε μουσικά. Η ίδια φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά τους, καθώς είχε πάρει μέρος στο ίδιο παιχνίδι και το 2012, μαζί με τη τότε μπάντα της, Raven Quartet.

Παρόλο που ο αβγο… πόλεμος συνέβη στη μέση σχεδόν της εμφάνισης του Richard και του Adam, οι δύο άντρες, δείχνοντας τον επαγγελματισμό τους, συνέχισαν την ερμηνεία τους, πράγμα για το οποίο άκουσαν αργότερα ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα