Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Φώσκολο

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα ,συγγενείς και φίλοι, αλλά και πλήθος κόσμου στον Νίκο Φώσκολο.

Συγκινημένοι η οικογένεια του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, που αποχαιρέτησαν τον δικό τους άνθρωπο.

Στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης βρέθηκε πλήθος θαυμαστών και συνεργατών του, που είπαν το τελευταίο αντίο στον σημαντικό σκηνοθέτη που άφησε το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο και την τηλεόραση.

«Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος του σινεμά και της τηλεόρασης» δήλωσε ο Λάκης Κομνηνός, αλλά και ο Δημήτρης Αρώνης αναφέρει για τον εκλιπόντα: «Ήταν

ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος γενικότερα που έφυγε πλήρης ημερών και ικανοποιημένος γιατί εισέπραξε πολλά από τον κόσμο, τους συνεργάτες και τους φίλους του».

Παρ΄οτι η οικογένεια του ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για το Σπίτι του Ηθοποιού, αρκετοί κατέθεσαν στεφάνια, μεταξύ των οποίων ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η Ανώτερη Δραματική Σχολή και η Φίνος Φιλμς, η εταιρία που αναγνώρισε και εμπιστεύτηκε από νωρίς το ταλέντο του.

Πολλοί καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του θέλησαν να παρευρεθούν και να του πουν το τελευταίο αντίο όπως: η Κάτια Δανδουλάκη, η Ζωή Λάσκαρη, η Ελένη Κούρκουλα, η Λουκία Παπαδάκη, η Άννα Φόνσου, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Φαίδων Γεωργίτσης, η Μαίρη Βιδάλη, ο Λάκης Κομνηνός, ο Δημήτρης Αρώνης,ο Κώστας Πρέκας, η Μαρία Αλιφέρη, ο Θάνος Καλιώρας, ο Σπύρος Μισθός, ο Γιώργος Ματαράγκας, ο Μίνως Κυριακού και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο καλός του φίλος, Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος έκανε αναφορά τόσο στο ήθος του ηθοποιού όσο και στην «λύσσα» που είχε για την δουλειά του, τονίζοντας παράλληλα την μεγάλη αγάπη και αφοσίωση που είχαν όλοι οι συνεργάτες για εκείνον.

The post Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Φώσκολο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα