Το έμβλημα της Κεντροαριστεράς, το όνομα και η συνδιάσκεψη‏

Του Βαγγέλη Γιακουμή

Ποδαρικό στα γραφεία του κόμματος του κ. Λοβέρδου έκαναν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και Λευτέρης Κατσικαρέλης που κάποτε όλοι αυτοί μαζί με τα στελέχη του κ. Λοβέρδου συνεδρίαζαν σε

ίδια γραφεία. Τώρα όμως που χωρίστηκαν συνεδριάζουν πότε στα γραφεία του ενός κόμματος και πότε στα γραφεία του άλλου κόμματος (την προηγούμενη Παρασκευή ήταν στο ΠΑΣΟΚ) με καλεσμένους παράλληλα στελέχη των άλλων κινήσεων όπως των «58» με τον κ. Λάζο και της δυναμικής Ελλάδας του Ηλία Μόσιαλου με τον κ. Επιτροπάκη.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» , συνάντηση που θα επαναληφθεί και πάλι σήμερα , συζητήθηκε το πως θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαρτίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο ΣΕΦ η πρώτη κοινή συνδιάσκεψη της ελιάς

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να συμφωνήσουν και στον τίτλο και στο έμβλημα του νέου κόμματος που θα εκπροσωπεί την Κεντροαριστερά στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά το έμβλημα κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την εικόνα ενός κλαδιού ελιάς και σε ότι αφορά την ονομασία θα έχει τη λέξη Ελιά και δίπλα τη λέξη δημοκρατική παράταξη ή προοδευτική συμπαράταξη ένα από τα δυο . Έτσι θα είναι και το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών. Θα έχει τη λέξη ελιά και δίπλα από τη λέξη δημοκρατική παράταξη η προοδευτική συμπαράταξη θα έχει το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ , της συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα ενώ σε ότι αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις που δεν είναι κόμματα θα βρεθεί μια κοινή ονομασία για να είναι όλες με την ίδια ονομασία στο ψηφοδέλτιο.

Σε ότι αφορά τη συνδιάσκεψη θα οριστούν μέλη του προεδρείου από όλες τις κινήσεις και τα κόμματα που εκπροσωπούνται, στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε βίντεο το έμβλημα και το νέο σήμα και στη συνέχεια θα ανοίξει κατάλογος ομιλητών που κάποια στιγμή θα κληθεί να μιλήσουν ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αποφασίστηκε επίσης να προσκληθούν δήμαρχοι όπως οι κύριοι Μπουτάρης , Καμίνης ,οι υποψήφιοι για την περιφέρεια της Αττικής και άλλων περιφερειών που το ΠΑΣΟΚ μαζί με τα άλλα κόμματα υποστηρίζουν από κοινού όπως στην περίπτωση του κ. Αρναουτακη και φυσικα του κ. Σγουρού ενώ έχουν κληθεί και πρόσωπα που ανήκουν στην δημοκρατική παράταξη όπως η Μαρία Δαμανάκη που επειδή είναι και επίτροπος της Κομισιόν έχει σημασία λόγω των ευρωεκλογών να είναι παρούσα.

The post Το έμβλημα της Κεντροαριστεράς, το όνομα και η συνδιάσκεψη‏ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα