Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη

Κριός Η τύχη σας χαμογελάει με έναν εντελώς ανέλπιστο τρόπο σήμερα, αφού ξαφνικά βρίσκετε τα μέσα να τουμπάρετε τον/τη σύντροφό σας και να τον/τη φέρετε στα νερά σας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Προσοχή στις απότομες οργανωτικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μην αφήσετε καμία εξέλιξη να σας προσπεράσει.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Η ερωτική σας σχέση έχει ανάγκη από πολύ προσεκτικούς χειρισμούς τώρα, προκειμένου να μην πέσουν στο κενό όλοι σας οι κόποι. Αν χρειαστεί, παραμερίστε τον εγωισμό σας και δείξτε

μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Το χιούμορ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην συνεννόησή σας με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς.

Δίδυμος Αν δεν κυνηγήσετε με δική σας πρωτοβουλία την πολυπόθητη αλλαγή στα επαγγελματικά, δεν πρόκειται να έρθει από μόνη της. Σήμερα θα πρέπει να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε όποιους σας θέτουν εμπόδια. Αρκετά ανεχτήκατε τις ιδιοτροπίες του ερωτικού σας συντρόφου. Καιρός να βάλετε τα όριά σας με την αρμόζουσα αυστηρότητα.

Καρκίνος Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, κι εσείς σίγουρα δεν έχετε ανάγκη να χασομεράτε από δω κι από κει, από τη στιγμή που ένα μεγάλο ζήτημα επείγει. Αντιμετωπίστε κατά πρόσωπο τις ευθύνες σας και μην υπεκφεύγετε χωρίς λόγο. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με έναν Ζυγό που σημαίνει πολλά για εσάς.

Λέων Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για μία πολύ σημαντική είδηση που μπορεί να έρθει από οπουδήποτε. Σήμερα βασίζεστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις, όποιος κι αν είναι ο βασικός στόχος σας. Το πρόσωπο που βάλατε στο μάτι, δεν σας “κάθεται” όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Είναι στο χέρι σας να συνεχίσετε ή να διακόψετε την πολιορκία.

Παρθένος Ένα μεγαλεπήβολο επαγγελματικό πλάνο μπαίνει επιτέλους σε τροχιά δημιουργίας, και οι ευθύνες σας διογκώνονται η μία μετά την άλλη. Μην πανικοβάλλεστε όμως, τα πάντα θα διευθετηθούν στην ώρα τους. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στις στενές σας διαπροσωπικές σχέσεις – που όμως θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε οριστικά μία μακροχρόνια αντιπαράθεση.

Ζυγός Σταθερά τα ερωτικά σας, μετά από μία μεγάλη περίοδο γεμάτη καυγάδες και εντάσεις που δεν μπορούσατε με κανέναν τρόπο να ελέγξετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να προωθήσετε μεγάλες αλλαγές. Προσοχή στις επαφές σας με Τοξότες και Ταύρους. Έχουν τον τρόπο τους να σας σπρώξουν σε κακά μονοπάτια.

Σκορπιός Απαιτήστε από τα πρόσωπα που ισχυρίζονται πως σας αγαπάνε, έμπρακτες αποδείξεις και όχι μόνο λόγια και φανφάρες. Οι εποχές που παρασυρόσασταν από πυροτεχνήματα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, κι εσείς σίγουρα έχετε μάθει από τα λάθη σας. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σας προσφέρει ο Κρόνος, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση της στιγμής.

Τοξότης Μη διαιωνίζετε ερωτικά ειδύλλια που δεν σας ενδιαφέρουν και από τα οποία δεν έχετε καμία απολύτως προσδοκία. Τελειώνετε με τις υποθέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και εστιάστε στο μέλλον. Ο Ερμής σας προκαλεί μελαγχολία, που συνδέεται με ένα πρόσωπο από τα παλιά, το οποίο ξαναμπαίνει στη ζωή σας.

Αιγόκερως Πείτε ναι σε κάθε καινούργια πρόκληση/πρόσκληση που επιχειρεί να σας βγάλει από την άνεση και το βόλεμα του σπιτιού σας. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για πειραματισμούς κάθε είδους. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Μη σπεύσετε, όμως, να ανοιχτείτε σε αβέβαιες κατευθύνσεις, ούτε να ενισχύσετε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Υδροχόος Τα πάντα σήμερα εξαρτώνται από την σωστή επικοινωνία και την πρόθεσή σας να βάλετε νερό στο κρασί σας. Μην υιοθετήσετε απόλυτες θέσεις σε κανένα ζήτημα, γιατί δεν πρόκειται να σας δικαιώσουν. Τα οικονομικά σας επιτέλους ανορθώνονται, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πάρετε μία μεγάλη ανάσα από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

Ιχθύς Η τέχνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας σήμερα, επομένως μην της γυρίσετε την πλάτη, όποια μορφή κι αν λαμβάνει ενώπιόν σας. Απαλλαγείτε από ταμπού και εμμονές. Η Αφροδίτη ενισχύει τις παράτολμες σεξουαλικές και ερωτικές προκλήσεις, φέρνοντάς σας αρκετά βήματα πιο κοντά σε κάτι νέο και συναρπαστικό.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα