Το χρονικό της δολοφονίας του 30χρονου δεκανέα στην Κάρπαθο – «Ήθελα να τον τρομάξω γιατί με χτυπούσε»

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 31χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία του δεκανέα, Αδάμ Βεσσάλα, στην Κάρπαθο το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, ενώ στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 30χρονο σύντροφό της, αλλά απλά να τον τρομάξει γιατί εκείνος τη χτυπούσε.

«Ήταν η κακιά ώρα και δεν το πιστεύω ακόμη αυτό που συνέβη», φέρεται να δήλωσε στην προανακριτική της κατάθεση η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η δράστης μαζί με την 50χρονη μητέρα της και τον 42χρονο κουμπάρο της τελευταίας απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια Ρόδου για το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα

με τις περιγραφές της 30χρονης, η σχέση της με τον δεκανέα ξεκίνησε περίπου πριν από ενάμιση χρόνο. Εκείνο το διάστημα ο στρατιωτικός είχε καβγαδίσει με έναν ξάδελφο της επειδή μιλούσε άσχημα για αυτήν και από τότε οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε κόντρα. Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στις 20 Φεβρουαρίου και ενώ η δράστης βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον δεκανέα και τον κουμπάρο, την πήρε τηλέφωνο ο ξάδερφος της και την ρώτησε που βρίσκεται.

Η 31χρονη τον προσκάλεσε στο σπίτι της μητέρας της για να πιει μια μπύρα και τότε ο δεκανέας νευρίασε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η δράστης, επειδή δεν ήθελε να έχει καμία επαφή μαζί του. Ο ξάδελφος της γυναίκας τους επισκέφτηκε για λίγο και στη συνέχεια έφυγε με το μηχανάκι του. Επειδή είχε πιει όμως, η 31χρονη θέλησε να τον συνοδεύσει με το δικό της δίκυκλο.

Η γυναίκα έκανε μερικές βόλτες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι όπου βρίσκονταν μόνο ο φίλος της και οι υπόλοιποι είχαν φύγει. Μόλις έφθασε στο σπίτι και η μητέρα της γυναίκας, την επέπληξε λέγοντας της ότι δεν έπρεπε να φύγει διότι «θύμωσε ο Αδάμ». Ωστόσο ο άνδρας δεν είχε τίποτα και ήταν απλά μουτρωμένος.

Μετά από πέντε λεπτά, ο 30χρονος μάζευε τα πράγματα του για να φύγει από το σπίτι και η 31χρονη του είπε να την περιμένει για δέκα λεπτά προκειμένου να μαζέψει και εκείνη τα δικά της και να φύγουν από το σπίτι της μητέρας της μαζί. Τελικά όμως ο 30χρονος έφυγε νευριασμένος από το σπίτι της και μετά από μισή ώρα, η δράστης πήγε στο σπίτι που είχε με τον σύντροφο της και τον αντίκρισε να κάθεται στο τραπέζι ενώ ήταν ακόμα νευριασμένος. Μόλις η δράστης μπήκε μέσα του είπε «τι έγινε γιατί έφυγες και δεν με περίμενες» και από εκεί άρχισε η λογομαχία η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε άγριο καβγά.

Η γυναίκα υποστήριξε στην κατάθεση της ότι ο 30χρονος αρχικά την χτύπησε στο πρόσωπο και αυτή τον έβρισε με αποτέλεσμα να αρχίζουν να χτυπιούνται μεταξύ τους. Η δράστης επεσήμανε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δεκανέας της συμπεριφερόταν έτσι.

Στη συνέχεια η γυναίκα πήγε στο υπνοδωμάτιο για να αποφύγει τον άνδρα και εκείνος την ακολούθησε και την έπιασε δυνατά από το λαιμό. Η ίδια προσπάθησε να τον απωθήσει κλωτσώντας τον και τότε της έπιασε τον μηρό και τις έσκισε το κολάν.

Οι δυο τους συνέχισαν να χτυπιούνται και η 31χρονη πήγε στην κουζίνα, άνοιξε το ντουλάπι με τα ποτήρια, πήρε ένα, το έσπασε στο ξύλινο πάγκο και περίμενε κρατώντας το. Μόλις ο 30χρονος πήγε προς το μέρος της, εκείνη το κάρφωσε στο στήθος του. Αμέσως μετά πέταξε το ποτήρι και ο δεκανέας κρατούσε το στήθος του λέγοντας «πονάω και υποφέρω».

Η δράστης ισχυρίζεται ότι σήκωσε αμέσως την μπλούζα του 30χρονου αλλά δεν είδε να τρέχει αίμα και δεν φαντάστηκε ότι μπορεί να έπαθε μεγάλη ζημιά που θα έφερνε και το τέλος του. Ο άνδρας στη συνέχεια περπάτησε μέχρι το άλλο δωμάτιο και έπεσε στο πάτωμα ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν παντού αίματα.

Στη συνέχεια, μη ξέρωντας τι θα κάνει τηλεφώνησε στην 50χρονη μητέρα της, ζητώντας της να έρθει γρήγορα στο σπίτι. Μετά πήρε τηλέφωνο και τον 42χρονο αλλά εκείνος δεν απαντούσε.

Η δράστης προσπάθησε να βάλει τον δεκανέα στο κρεβάτι αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να τον τοποθετήσει καθιστό ακριβώς δίπλα με τον κορμό του να ακουμπάει στο κρεβάτι. Του έβγαλε την μπλούζα, του έριξε νερό στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ πήρε και ένα κομμάτι χαρτί, το έβρεξε και αυτό και στη συνέχεια του σκούπισε το κεφάλι και το πρόσωπο.

Μετά από λίγα λεπτά έφθασε στο σπίτι η μητέρα της 31χρονης και οι δύο γυναίκες έβαλαν τον άτυχο άνδρα στο κρεβάτι και τότε κατάλαβαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός.

Η 31χρονη δήλωσε πως «εκείνη τη στιγμή φοβήθηκε και άρχισε να μαζεύει τα πράγματα που είχαν σχέση με το συμβάν και να σκουπίζει τα αίματα με το χαρτί κουζίνας» τα οποία και έβαλε μαζί με το σπασμένο ποτήρι σε μία σκουπιδοσακούλα.

Στη συνέχεια έβαλε στο πλυντήριο τα ρούχα που φορούσε, το κολάν, την ζακέτα και την μπλούζα όπως επίσης έβαλε και τα ρούχα του 30χρονου αποθανόντα. Η δράστης είπε ότι μόλις η μητέρα της είδε την σακούλα με τα αίματα τρόμαξε ενώ πρόσθεσε ότι την ρωτούσε συνέχεια τι είχε συμβεί, αλλά εκείνη επέλεξε να μην της πει τίποτα.

Η δράστης είπε επίσης ότι το σκούπισμα και το συμμάζεμα του σπιτιού το έκανε μόνη της, χωρίς να έχουν καμία συμμετοχή η 50χρονη μητέρα της και ο 42χρονος κουνιάδος ο οποίος ωστόσο πέταξε την σακούλα με τα αίματα και ειδοποίησε το ασθενοφόρο. Βρισκόμενοι έξω από το σπίτι και οι τρεις εμπλεκόμενοι, ο 42χρονος φέρεται να δήλωσε πως «την σακούλα δεν έπρεπε να την πετάξουν εδώ» όμως ήταν πλέον αργά γιατί εκεί βρισκόταν και η αστυνομία.

Η δράστης κατέληξε λέγοντας πως «δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα απλά να τον τρομάξω για να σταματήσει να με χτυπά. Ήταν η κακιά ώρα και δεν το πιστεύω ακόμη αυτό που συνέβη».

Η δράστης, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και οδηγήθηκε στις φυλακές, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου.

Όσον αφορά την 50χρονη μητέρα της και τον κουνιάδο που κατηγορούνταν για υπόθαλψη εγκληματία, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο 30χρονος υπαξιωματικός που δολοφονήθηκε στην Κάρπαθο – Δράστης η σύντροφός του

The post Το χρονικό της δολοφονίας του 30χρονου δεκανέα στην Κάρπαθο – «Ήθελα να τον τρομάξω γιατί με χτυπούσε» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα