Την Τρίτη “θα κλείσει” η πολιτική συμφωνία για την Κεντροαριστερά

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων, πρωτοβουλιών και κινήσεων που συμμετέχουν στην μέχρι τώρα λεγόμενη «Ελιά» ή «Κίνημα των 58», προκειμένου να κλείσει η πολιτική συμφωνία του σχήματος για την κοινή συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η συνάντηση της άτυπης οργανωτικής επιτροπής που αποτελείται από αντιπροσωπείες

του ΠΑΣΟΚ, των «58», της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», της «Δυναμικής Ελλάδας», της «Πρωτοβουλίας Β», «Πολιτείας 2012», «Μπροστά» και των «Νέων Μεταρρυθμιστών», θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα ζητήματα που εκκρεμούν, δηλαδή το θέμα της ονομασίας με την οποία θα πάρει μέρος στις προσεχείς ευρωεκλογές η «Ελιά», καθώς επίσης και το θέμα του τρόπου κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, για τα χαρακτηριστικά του οποίου υπάρχει συμφωνία.

Να υπενθυμιστεί ότι την περασμένη Παρασκευή είχε υπάρξει συνάντηση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των εκπροσώπων που συγκροτούν την «Ελιά» και με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για σύγκλιση απόψεων.

Επιπλέον, θα συγκροτηθεί μια οργανωτική επιτροπή για τη διοργάνωση της Συνδιάσκεψης, ενώ μετά από την πραγματοποίησή της θα συγκροτηθεί επιτροπή προεκλογικού αγώνα, καθώς επίσης και κώδικας δεοντολογίας για τους υποψήφιους του κοινού σχήματος.

The post Την Τρίτη “θα κλείσει” η πολιτική συμφωνία για την Κεντροαριστερά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα