Την αποχαιρέτησαν μέσω της οθόνης του υπολογιστή

Μια οθόνη ενός υπολογιστή κατάφερε να ενώσει μια οικογένεια καθώς η οικογένεια της Σανάζ Νεζάμι είχε την δυνατότητα να της πει το τελευταίο αντίο, παρόλο που τους χώριζαν περισσότερα από 6.000 μίλια, αφού βρίσκονταν στο Ιράν.

Συνδετικός κρίκος μεταξύ τους ήταν μια νοσοκόμα στις ΗΠΑ, η οποία έψαξε να βρει την οικογένεια της 27χρονης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, έπειτα από το ξυλοδαρμό της από τον άνδρα της.

Μέσω διαδικτύου όμως γνώρισε και τον άνδρα της, με τον οποίο και παντρεύτηκε, όσο βρισκόταν στις ΗΠΑ

για σπουδές, μακριά από την οικογένεια της.

Όπως αναφέρει η αστυνομία εκείνος τη χτύπησε τόσο άσχημα, με αποτέλεσμα να φτάσει στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της να είναι μη αναστρέψιμη.

Εκτός από το όνομά της κανένας δεν γνώριζε τίποτα για εκείνη γι’ αυτό και οι νοσοκόμες κατέφυγαν στο Google, προκειμένου να βρουν τα στοιχεία της και να επικοινωνήσουν με την οικογένεια της.

Οι συγγενείς όμως επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν μέχρι τις ΗΠΑ, καθώς δεν είχαν βίζα, οι νοσοκόμες τοποθέτησαν ένα laptop στο δωμάτιο της, έτσι ώστε να την βλέπουν, αλλά και για να ενημερώνονται από τους γιατρούς για την κατάστασή της.

Όταν μάλιστα πληροφορήθηκαν πως δεν υπήρχε ελπίδα, την αποχαιρέτισαν με τη βοήθεια του προσωπικού, ενώ ζήτησαν από τις νοσοκόμες να της χαϊδέψουν το κεφάλι και να της δώσουν ένα φιλί στο μέτωπο.

Σύμφωνα με την USA Today το προσωπικό του νοσοκομείου την συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία διαβάζοντας για εκείνη μουσουλμανικές προσευχές, ενώ η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της.

The post Την αποχαιρέτησαν μέσω της οθόνης του υπολογιστή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα