Την αναβολή της ένστασης του ΠΑΟΚ ζήτησε η ΜΕΤΑΛΙΣΤ

Η ουκρανική ομάδα, όπως δήλωσε ο νομικός της εκπρόσωπος, θα ζητήσει την αναβολή της απόφασης της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, έως ότου αποφανθεί το CAS για την τύχη της.

H υπόθεση που αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στα πλέι οφ του Champions League, είναι πιθανό να μην εκδικαστεί αύριο.

Η επιτροπή εφέσεων της

UEFA έχει προγραμματίσει να αποφανθεί στις 13/08 για το θέμα του στημένου αγώνα που κατηγορείται ότι συμμετείχε η Μέταλιστ, από την οποία ο «δικέφαλος του Βορρά» αποκλείστηκε στον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η ουκρανική ομάδα, όπως δήλωσε ο νομικός της εκπρόσωπος, θα ζητήσει την αναβολή της απόφασης της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, έως ότου αποφανθεί το CAS για την τύχη της. Εάν υπάρξει τιμωρία τότε η Μέταλιστ θα αποκλειστεί από το Champions League και στην θέση της θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ (έχει κληρωθεί στα πλέι οφ με τη Σάλκε).

Οι άνθρωποι της Μέταλιστ υποστηρίζουν πως έχουν (νομικά) κάθε δικαίωμα να προβούν σε αυτό το αίτημα, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση με την απόφαση του ανώτατου διαιτητικού δικαστηρίου της Λωζάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα