Το τηλεφώνημα του Γιώργου Παπανδρέου στον Βαγγέλη Βενιζέλο

Του Βαγγέλη Γιακουμή

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν τελικά στη συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ αύριο και μεθαύριο Κυριακή, θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Ο ίδιος βρίσκεται στη Βιέννη που πήρε μέρος σε ένα μεγάλο οικονομικό φόρουμ στο οποίο και μίλησε για την κρίση της Ευρώπης και τις δυνατότητες να αλλάξουν οι ισορροπίες ενόψει των ευρωεκλογών, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να μην γνωρίζουν ακόμη τι θα πράξει

Εκείνο που γνωρίζουν όμως είναι πως έλαβαν εντολή να τηλεφωνήσουν στο γραφείο του κ.

Βενιζέλου έτσι ώστε να κανονίσουν πότε θα μπορούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος να συνομιλούσε μαζί του τηλεφωνικά λόγω των υποχρεώσεων του στην Ευρώπη με τις συνόδους των υπουργών Εξωτερικών για την κρίση στην Ουκρανία.

Το τηλεφώνημα τελικώς δεν έγινε χθες που ήταν για να γίνει διότι χάθηκαν τελικά, και ο ένας και ο άλλος στις υποχρεώσεις τους. Μένει λοιπόν να δούμε ποτε θα γινει η τηλεφωνική επικοινωνία σημερα μεταξυ Βενιζέλου και Παπανδρέου ετσι ωστε να γνωριζει και ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ τι θα πράξει τελικα ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα πάει δηλαδή ή όχι στη συνδιάσκεψη για την ΕΛΙΑ όπου θα είναι παρών και ο Κώστας Σημίτης.

Εσείς τι νομίζετε πως θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός ;

The post Το τηλεφώνημα του Γιώργου Παπανδρέου στον Βαγγέλη Βενιζέλο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα