Τι λένε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Το πρόβλημά σας σήμερα είναι ότι σκέφτεστε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, Κριοί. Παραδοθείτε στον αυθορμητισμό σας και αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει εκεί που δεν τολμάει να σας πάει η λογική. Μην κρατήσετε σε απόσταση τους Ζυγούς που σας προσεγγίζουν ερωτικά. Μπορούν να σας δώσουν αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη.

Ταύρος Η κατάσταση των επαγγελματικών σας περιπλέκεται σήμερα, αλλά δεν είστε εσείς αρμόδιοι να την απλοποιήσετε. Εμπιστευτείτε τους εμπειρότερους και μεγαλύτερους σε ηλικία από σας, και αποφύγετε τις διαπροσωπικές συγκρούσεις πάση θυσία. Η Αφροδίτη ευνοεί τις τολμηρές

κινήσεις στα ερωτικά. Πιστέψτε στον εαυτό σας και βγείτε άμεσα από τη ζώνη ασφαλείας σας.

Δίδυμος Το παρελθόν σας, σας παίζει παιχνίδια που σας επηρεάζουν ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Καιρός να δώσετε ένα τέλος στις υποθέσεις που βρίσκονται εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να φανείτε αυστηροί. Μακριά από Τοξότες, ειδικά αν έχετε κάποια ερωτική προϊστορία μαζί τους. Δεν σας συμφέρει να αναμείξετε τα συμφέροντά σας.

Καρκίνος Μη δίνετε σημασία σε κουτσομπολιά και κακές γλώσσες. Ο κόσμος θα μιλάει για σας, είτε του δώσετε αυτό το δικαίωμα είτε όχι. Εστιάστε στις βασικές διαπροσωπικές σας σχέσεις και ειδικά στις οικογενειακές σας. Ο Κρόνος φέρνει εμφανείς βελτιώσεις στα επαγγελματικά σας, που θα εξαργυρωθούν σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Λέων Αρκετά τράβηξε ένα ερωτικό ειδύλλιο χωρίς σαφή προσανατολισμό. Τώρα θα πρέπει, είτε να του δώσετε λόγο ύπαρξης, είτε να το τερματίσετε, χωρίς πολλές αναλύσεις. Μη χάνετε άλλο χρόνο, Λέοντες, η ζωή σας τρέχει. Περίεργες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Δώστε περισσότερη σημασία στα άτομα και τις καταστάσεις που μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας.

Παρθένος Έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε στρατηγική σε ένα ζήτημα ερωτικής φύσεως, ή να παραδεχτείτε την ήττα σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Δεν μπορείτε να μείνετε σ’ αυτό το μετέωρο στάδιο για πολύ ακόμα, Παρθένοι. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με ραγδαίους ρυθμούς, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

Ζυγός Τα σχέδια εκδίκησης και τα αντίποινα δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι επί της ουσίας. Εγκαταλείψτε αυτόν τον τρόπο σκέψης και ανταποκριθείτε στα καλέσματα (άμεσα ή έμμεσα) των προσώπων που εμφανίζονται στη ζωή σας τώρα. Μη βιαστείτε να πάρετε θέση σε μια αντιπαράθεση που δεν σας αφορά άμεσα. Ζυγίστε προσεκτικά το συμφέρον σας.

Σκορπιός Ο Δίας σας δίνει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεστε, για να αναδείξετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, όπως εσείς νομίζετε. Αφοσιωθείτε στο έργο σας και μην υποκύψετε στους διάφορους αντιπερισπασμούς από αριστερά και δεξιά. Οι ισορροπίες των φιλικών σας σχέσεων διαταράσσονται εξαιτίας της εμφάνισης ενός καινούργιου ατόμου. Φερθείτε ψύχραιμα αλλά πονηρά.

Τοξότης Αρκετά μείνατε σε μια σχέση που δεν σας γεμίζει, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε ερωτική. Η συγκυρία σας χαρίζει το απαιτούμενο θάρρος, για να απεξαρτηθείτε από μια κακή συνήθεια. Προσοχή στα υπονοούμενα, ειδικά αν αυτά προέρχονται από άτομα με εξουσία. Τα πάντα έχουν τη σημασία τους σήμερα- μην αφήσετε κουβέντα να πέσει κάτω.

Αιγόκερως Η εμμονή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας έχει απομακρύνει από τον ευρύτερο κύκλο σας, γεγονός που, δίχως αμφιβολία, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για το συναισθηματικό σας μέλλον. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από αυτή την παγίδα. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στον χώρο της δουλειάς, οι οποίες, όμως, μπορούν να επιδράσουν ευεργετικά στην παραγωγικότητά σας.

Υδροχόος Αποφύγετε τις εξόδους και τις κοινωνικές συναναστροφές που απειλούν να σας φέρουν αντιμέτωπους με φιγούρες του παρελθόντος. Καλά θα κάνετε να προτιμήσετε το σπίτι σας σήμερα, για να αποφύγετε ατυχείς συναντήσεις. Μετά από μια περίοδο στασιμότητας, τα επαγγελματικά σας παίρνουν ξανά τα πάνω τους και σας δίνουν το κίνητρο που χρειάζεστε, για να εξελιχθείτε.

Ιχθύς Μην υποτιμάτε την δίψα ενός πολύ κοντινού σας προσώπου, για εκδίκηση. Κρατήστε μια απόσταση ασφαλείας απ’ όλους εκείνους που έχουν κίνητρο να σας βλάψουν, ακόμη και αδικαιολόγητο. Η Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις σε ένα ειδύλλιο που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του με δειλούς ρυθμούς. Μην επαναπαυθείτε, όμως, στο πρώτο ευοίωνο σημάδι.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα ζώδια της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα