Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Δευτέρα 20 Αυγούστου:

Κριός

Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

Ταύρος

Δεν

αποκλείεται να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε. Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

Δίδυμοι

Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστήτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Κερδισμένοι όμως θα βγείτε όσοι οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει.

Καρκίνος

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά παρόλα αυτά ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς.

Λέων

Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Παρθένος

<
Keywords
Τυχαία Θέματα