Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη

Κριός Η στάση σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που σας διεκδικεί ερωτικά, δεν είναι ξεκάθαρη, κι αυτό σίγουρα θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα στο εξής. Πείτε αυτό που σκέφτεστε, ακόμα κι αν έτσι γίνετε δυσάρεστοι. Άνοδος στα οικονομικά σας, που συνδέεται με μία πρόσφατη επαγγελματική σας επιλογή. Δώστε στον εαυτό σας τα εύσημα που του αξίζουν.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Η πληγωμένη σχέση σας με ένα σημαντικό άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος επιτέλους

αποκαθίσταται. Μην αφήσετε μία κακή ανάμνηση να θολώσει την κρίση σας και τα σχέδια που θα καταστρώσετε στο εξής. Η Αφροδίτη φέρνει πρόοδο στα ερωτικά σας. Εμπιστευτείτε τα άτομα που σας στηρίζουν ψυχολογικά, αδιαφορώντας για το κόστος.

Δίδυμος Υπομείνετε την επαγγελματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, χωρίς να πασχίζετε να την αλλάξετε. Έχετε να κερδίσετε πολλά από αυτήν, ακόμα κι αν προς το παρόν δεν σας γεμίζει το μάτι. Ηρεμία στις οικογενειακές και τις φιλικές σας σχέσεις. Επιτέλους σας δίνεται χρόνος να σκεφτείτε πώς θα πρέπει να κινηθείτε στο εξής.

Καρκίνος Τα βιαστικά συμπεράσματα είναι τώρα η εύκολη επιλογή, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε σθεναρά. Πάρτε τον χρόνο σας για να αναλύσετε μία προβληματική κατάσταση, ειδικά αν αυτή αφορά τα ερωτικά σας. Αρκετές αλλαγές σας περιμένουν στη δουλειά, σε ό, τι αφορά τα της οργάνωσης. Κάντε ό, τι μπορείτε για να εγκλιματιστείτε εγκαίρως.

Λέων Ο ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα είναι ασυνήθιστα έντονος, γεγονός που θα σας αποσπάσει την προσοχή από τα σοβαρά και θα σας σπρώξει προς τα ανάλαφρα δρώμενα της ζωής σας. Απολαύστε τον έρωτα στο έπακρο. Προσοχή στους Ζυγούς. Δεν ξέρουν τι θέλουν και θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ, αν τους το επιτρέψετε.

Παρθένος Ένα άτομο που είχατε σχεδόν ξεγράψει, επιστρέφει στη ζωή σας και σας βοηθάει να πιστέψετε ξανά σε μία ιδέα που είχατε εγκαταλείψει. Πάρτε με το μαλακό την όλη κατάσταση που δημιουργείται τώρα, και αποφύγετε τις υπερβολές. Μείνετε όσο πιο κοντά γίνεται, στην οικογένεια. Έχει να σας δώσει πολλά σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο.

Ζυγός Μην σπρώχνετε μία ερωτική κατάσταση που όλα δείχνουν ότι έχει πλέον φτάσει στο τέλος της. Κανείς δεν θα βγει κερδισμένος και όλες οι πλευρές θα χάσουν πολύτιμο χρόνο. Εστιάστε στο μέλλον. Ο Κρόνος βελτιώνει σημαντικά τα επαγγελματικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σας συμφέρει να επαναπαυθείτε. Έχετε ακόμα αρκετά ζόρια μπροστά.

Σκορπιός Η επικοινωνία σας με τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας δεν βρίσκεται τώρα στα καλύτερά της, γι’ αυτό μην ανοίξετε μεγάλες και περίπλοκες συζητήσεις που κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν. Περιμένετε λίγο ακόμη. Η χημεία σας με τους Αιγόκερους είναι εκρηκτική. Εκμεταλλευτείτε την όπως σας επιτάσσει το ερωτικό συμφέρον.

Τοξότης Οι προβλέψεις σας για το ποιόν ενός ορισμένου ατόμου πέφτουν μέσα και σιγά σιγά όλοι καταλαβαίνουν πόσο δίκιο είχατε. Θωρακίστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να σας υποσκάψει. Προσοχή στα οικονομικά σας – οι ασυναίσθητες ατασθαλίες είναι και οι πιο επικίνδυνες. Περιορίστε τα πάθη σας και τους πειρασμούς που σας περιβάλλουν.

Αιγόκερως Η περίοδος χάριτος τελειώνει για ένα πρόσωπο με το οποίο συνδεθήκατε στενά, τον τελευταίο καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσετε αν και κατά πόσο μπορείτε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί του (σε πιο σοβαρή βάση). Δώστε έμφαση στις χειρωνακτικές δουλειές, γιατί έχουν να σας προσφέρουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε.

Υδροχόος Μην αφήσετε τα σεξουαλικά τεχνάσματα του ενός και του άλλου να σας αποπροσανατολίσουν. Ο στόχος σας είναι συγκεκριμένος και οι όποιοι περισπασμοί πρέπει να αποφεύγονται (όσο δελεαστικοί κι αν είναι). Ο Δίας ενισχύει τα οικονομικά σας και σας δίνει χρήσιμες διεξόδους σε ζητήματα που σας έκαναν να νιώθετε εγκλωβισμένοι.

Ιχθύς Ο ανταγωνισμός είναι σήμερα έντονος σε όλα τα επίπεδα, από το επαγγελματικό μέχρι το ερωτικό. Μην αναλώνεστε στις προσδοκίες και τις βλέψεις που έχετε από τους άλλους. Εστιάστε στο τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τον εαυτό σας. Μία νέα γνωριμία θα αλλάξει άρδην τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την κοινωνική σας ζωή.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα