Τί λέει το ζωδιο σου για σήμερα Πέμπτη

Κριός

Ακούτε περισσότερο και μιλάτε λιγότερο. Δεν είναι ανάγκη να προλάβετε τις εξελίξεις-αφήστε τες να σας βρουν μόνες τους και μέχρι τότε εκμεταλλευτείτε όποια πληροφορία φτάνει στα αυτιά σας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Η αυτοσυγκράτηση που σας χαρίζει ο Πλούτωνας σας βοηθάει να αποφύγετε τις ανώφελες συγκρούσεις.

 

Ταύρος

Κάποιος Δίδυμος έρχεται ορμητικά στη ζωή σας για να θέσει νέους όρους και να εγκαταστήσει ένα νέο πρόγραμμα. Μην πείτε όχι από αντίδραση. Περιμένετε πρώτα να δείτε τα κίνητρα και τη συμπεριφορά του.

Αινιγματική η κατάσταση στα ερωτικά

και τα ερωτήματά σας είναι άφθονα. Μήπως είναι υπερβολικά παθητική η στάση που κρατάτε;

Δίδυμος

Μην εκπλαγείτε αν κάποιο φλέγον οικονομικό ζήτημα έρθει στην επιφάνεια απότομα. Μπορείτε να διευθετήσετε τα πάντα, αρκεί να μην υστεριάζετε! Ζητήστε τη βοήθεια κάποιου Ζυγού δίπλα σας και θα δείτε πόσο αρμονικά θα εξελιχθούν όλα.

Πρόοδος στα ερωτικά. Ένα τηλεφώνημα που περιμένατε μέρες τώρα (αν όχι εβδομάδες) έρχεται και γεφυρώνει διαφορές.

Καρκίνος

Ψάξτε να βρείτε τα κοινά σας σημεία με το άτομο που σας απασχολεί αυτή την περίοδο και μην εστιάζετε μονίμως στο χάσμα μεταξύ σας. Η Αφροδίτη σας δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να κάνετε τα σωστά βήματα προς το ιδανικό σημείο οικειότητας.

Εντάσεις στις σχέσεις σας με τους συγγενείς. Η διαρκής υποχωρητικότητα δεν σας ωφέλησε τελικά.

Λέων

Η Σελήνη επιδρά με θετικό τρόπο στο πεδίο των φιλικών σας σχέσεων και σας προκαλεί να κάνετε ένα βήμα παραπέρα για να ξεφύγετε από το χρόνιο τέλμα. Ένα περιστατικό θα σας βοηθήσει πράγματι να οδηγήσετε κάποιες σχέσεις στο επόμενο επίπεδο.

Σε πολύ καλή φάση τα ερωτικά. Πολιορκείστε από πολλές πλευρές και οι δυνατότητες φαντάζουν άπειρες.

Παρθένος

Ό, τι κι αν συμβαίνει, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πέσετε στο σφάλμα της έκρηξης. Εκτός του ότι δεν θα παραχθεί κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, θα πληγώσετε κατά λάθος πρόσωπα που δεν φταίνε σε τίποτα.

Ακούστε τις συμβουλές που έρχονται από νεότερους ανθρώπους σήμερα. Ίσως η ματιά τους στα πράγματα να είναι πιο ακριβής από τη δική σας.

 

Ζυγός

Εστιάστε περισσότερο στις σίγουρες καταστάσεις και αφήστε τις αιθεροβασίες για άλλη μέρα. Τόσο τα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και δεν είναι καιρός να επενδύσετε σε αβέβαιες προοπτικές.

Η συγχώρεση είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσετε μπροστά. Απαλλαχτείτε από παλιά κολλήματα επιτέλους- θα ‘ναι δύσκολο στην αρχή αλλά μετά θα συνηθίσετε.

Σκορπιός

Η μοναξιά ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλογιστείτε όλα εκείνα που δεν τολμούσατε, όταν περιβαλλόσασταν από κόσμο και βαβούρα. Αξιοποιήστε τον χρόνο που σας δίνεται δημιουργικά.

Ο Κρόνος κατευνάζει εντάσεις, ακόμη κι αν αυτές βρίσκονται στα σπάργανα. Καλό είναι ορισμένα προβλήματα να διορθώνονται κατευθείαν από τι ρίζα τους.

Τοξότης

Η χαρά και η διασκέδαση είναι διάχυτες στη μέρα σας, αλλά

Keywords
Τυχαία Θέματα