Τι κρύβει το παιχνίδι Ψινάκη – MEGA

Ο Ηλίας Ψινάκης μπορεί να συνεχίζει τις διακοπές του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv.gr, όμως, βρήκε χρόνο να κάνει και τις επαφές του για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ο γνωστός μάνατζερ, λοιπόν, σύμφωνα με  πληροφορίες, βρίσκεται εδώ και καιρό  σε συζητήσεις με το Mega, ώστε να κάνει μία εκπομπή, όπως το Late Show του David

Letterman. Αυτή η εκπομπή έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό. Προφανώς και οι εκπρόσωποι του mega, που έκαναν την πρόταση, ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό είναι ένα στυλ εκπομπής στο οποίο ο Ψινάκης όχι μόνο θα ταιριάξει απόλυτα αλλά μπορεί και να κάνει τα μηχανάκια της AGB να εκτοξευτούν.

Βέβαια στα πηγαδάκια των καναλιών, ακούγεται ότι αυτό το παιχνίδι με το MEGA στοχεύει στο να ταρακουνηθεί ο ANT1 και να κάνει μία πιο ενδιαφέρουσα και δελεαστική πρόταση στον γνωστό manager  η οποία θα κινείται στα ίδια πλαίσια των παλιών συνεργασιών. Όλοι ξέρουν ότι αυτές οι εκπομπές ψυχαγωγίας που έκανε τα τελευταία χρόνια στον ANT1 είχαν μεγάλη επιτυχία. Γιατί λοιπόν και οι δύο πλευρές να μην  ακολουθήσουν την πεπατημένη ώστε να είναι όλοι σίγουροι κ ασφαλείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα