Τι γύρευαν οι λωποδύτες στο Κατάρ;

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Έχουμε γράψει στο “Παρασκήνιο” ότι η αποστολή στο Κατάρ ήταν και σοβαρή σε οργάνωση και σοβαρή σε εκπροσώπηση.

Ο πρωθυπουργός θα κριθεί βέβαια από το συνολικό αποτέλεσμα της διακυβέρνησης και οι πιθανές επενδύσεις από το Κατάρ είναι μια από τις παραμέτρους που θα κρίνουν το συνολικό αποτέλεσμα.

Επισημαίνουμε επίσης αν όχι τις βεβαιότητες τις συγκεκριμένες πληροφορίες ότι πίσω από “Καταριανά” κεφάλαια κρύβονται και Έλληνες μεγαλολωποδύτες, δηλαδή ομάδες πολιτικών και επιχειρηματιών.

Λέγεται ότι επιχειρηματίας με

μεγάλες επιδόσεις στη λωποδυσία ξέπλυνε και ξεπλένει χρήματα και στο Κατάρ και πιέζει συγκεκριμένους υπουργούς με πρόσβαση στο Μαξίμου να δεχθούν τα κεφάλαια του συγκεκριμένου τομέα. Βιάζεται πριν τον αποκαλύψουν οι εδώ Εισαγγελείς που ερευνούν κι αυτόν τον τομέα.

Μάλιστα τάζει σε συγκεκριμένους δικαστικούς και προσλήψεις συγγενών τους στο νομικό τμήμα του “φορέα” που θα δημιουργηθεί από Καταριανά κεφάλαια στην Αττική.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Κατάρ όχι μόνο πήγαν αλλά και εθεάθησαν σε “γωνίες” της Ντόχα τρία (3) πρόσωπα που σχετίζονται και με την επικοινωνία αλλά και έχουν ανοικτά τεράστια θέματα με τους Εισαγγελείς της Αθήνας.

Δεν μετείχαν στην πρωθυπουργική αποστολή, όπως ισχυρίστηκαν σε υφισταμένους τους. Πήγαν παράλληλα (οι δυο με …ιδιωτικό αεροπλάνο) κινήθηκαν σε γωνίες” και η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκαν μυστικά με μέλη της ελληνικής αποστολής. Ο ένας μάλιστα, γνωστός για την έφεσή του να κρατάει ντοκουμέντα κράτησε ολόκληρο φιλμάκι κρυφής κάμερας με τις συζητήσεις που είχε εκεί με κάποιο σημαντικό μέλος.

Αν το μάθαινε ο πρωθυπουργός θα λιποθυμούσε από την αφέλεια πολιτικού στελέχους το οποίο έχει σε εκτίμηση.

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο χώρο της επικοινωνίας (και πιο ειδικά ξέρουμε…) και όσοι έχουν δημιουργήσει και πλουτίσει από εικονικές πραγματικότητες είναι ήδη καλά οργανωμένοι για μεγάλες πιέσεις στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα