Θεσσαλονίκη: «Ακόμα 2 παιδικές χαρές με Πιστοποιητικό Ποιότητας και Ασφάλειας»

Παραδόθηκαν προς χρήση δύο ακόμα παιδικές χαρές με Πιστοποιητικό Ποιότητας και Ασφάλειας στην 5η Δημοτική Κοινότητα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής, επισκευής και συντήρησής τους. Πρόκειται για τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στις οδούς Μαντινείας με Τομπάζη και Μαντινείας με πάροδο Γαμβέτα.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί παρουσία του Αντιδημάρχου Αστικού Περιβάλλοντος, Ανδρέα Κουράκη ο οποίος δήλωσε για το γεγονός: «Άλλες δύο παιδικές χαρές παραδόθηκαν σήμερα για χρήση στους δημότες ανεβάζοντας σε 16 τις παιδικές

χαρές που έχουν ανακατασκευαστεί με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές στη λειτουργία, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την αισθητική. Οι υπόλοιπες 12, που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στον Προϋπολογισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατασκευάζονται ήδη και θα παραδοθούν σταδιακά εντός του 2013, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα».

Ειδικότερα, επισκευάσθηκαν τα υπάρχοντα παιχνίδια και το δάπεδο που καλύπτεται από ελαστικές πλάκες ασφαλείας και στις δύο παιδικές χαρές, ενώ στους χώρους τους τοποθετήθηκε νέα μεταλλική περίφραξη και πληροφοριακή πινακίδα.

Το Πιστοποιητικό Ποιότητας και Ασφάλειας εγγυάται ότι οι παιδικές χαρές πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές για τη λειτουργία τους χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα