Θ. Πάγκαλος: Ο Τσίπρας να μην πάει και στα επόμενα ντιμπέιτ γιατί θα γίνει ρεζίλι

Να μην πάει και στα επόμενα ντιμπέιτ προέτρεψε ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλέξη Τσίπρα, «γιατί θα γίνει ρεζίλι αναπόφευκτα».

Έπειτα από τις χθεσινές του επικριτικές δηλώσεις για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,

ότι οι πολιτικές του τοποθετήσεις είναι «ακραίες», ακόμα και για την ευρωπαϊκή Αριστερά, ο κ. Πάγκαλος του επιτέθηκε εκ νέου μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

«Ήταν σαν να με ρωτούσατε γιατί δεν πήγε ο Μανδραϊκός στον τελικό του Champions League να παίξει με τη Ρεάλ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, με την ταχύτητα και με τις έννοιες που περιλάμβανε το χθεσινό ντιμπέιτ, «ο κ. Τσίπρας δεν είχε τίποτα να πει και δεν θα μπορούσε να πει τίποτα».

Όπως εξήγησε, «το πρόβλημα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι δεν ξέρει γλώσσες -που δεν ξέρει, δηλαδή- όχι γιατί δεν είναι συνομιλητής κάποιου επιπέδου, αλλά γιατί δεν έχει σχέση με τα θέματα. Είναι εντελώς αδαής».

The post Θ. Πάγκαλος: Ο Τσίπρας να μην πάει και στα επόμενα ντιμπέιτ γιατί θα γίνει ρεζίλι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα