Τελεσίγραφο Σαββίδη: Πάρτε τα 12 εκατ. γιατί αλλιώς δεν θα πάρετε τίποτα!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στην Αθήνα και μίλησε στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ επανέλαβε την πρόταση του να καταβάλει ακόμα και αύριο 12 εκατομμύρια ευρώ για τις οφειλές του δικεφάλου στο δημόσιο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας των

Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας βρήκε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του αναφορικά με το χρέος της ΠΑΕ προς το δημόσιο και ουσιαστικά έστειλε τελεσίγραφο τονίζοντας πως αν το ελληνικό δημόσιο πει «όχι» στην πρότασή του, η εναλλακτική λύση είναι να μην πάρει ούτε ένα ευρώ!

Ο κ. Σαββίδης παρουσίασε το σχέδιο του για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το οποίο, ο ίδιος θα επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 150.000.000 ευρώ στα επόμενα 3-5 χρόνια, ενώ θα δημιουργηθούν και πολλές θέσεις εργασίας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει στον προϋπολογισμό πάνω από 12 εκατ. των τρεχόντων οφειλών και 9 εκατ. έχει εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές. Είναι νέα συνιστώσα, είναι νέο εισόδημα. Ο προϋπολογισμός δεν λάμβανε αυτά τα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω την Ελληνική Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ έχει οφειλές προ δεκαπενταετίας και δεν τα πληρώνει, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια παράδοση. Εγώ λέω, είναι 11 εκατομμύρια ευρώ και λέω ότι εγώ είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω, στείλτε αυτά τα χρήματα για την στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, τις οποίες προσάπτετε σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει. Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος να λαμβάνει 12 εκατομμύρια και δεύτερον το κράτος δεν λαμβάνει τίποτα…» ήταν η τοποθέτηση του.

The post Τελεσίγραφο Σαββίδη: Πάρτε τα 12 εκατ. γιατί αλλιώς δεν θα πάρετε τίποτα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα