Τατσόπουλος: Οι Χρυσαυγίτες προσπαθούν να μας πείσουν ότι φυλακίσαμε τη Μητέρα Τερέζα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε το «σόου» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τους οποίους έγινε συζήτηση αναφορικά με την άρση της ασυλίας τους στη Βουλή.

Ο κ. Τασόπουλος μίλησε με σκληρά λόγια μιλώντας για προσπάθεια «θυματοποίησης» της Χρυσής Αυγής ενώ σχολίασε πως «(…)θα μας πείσουν πως

έχουμε προφυλακίσει τη Μητέρα Τερέζα και τους συνεργάτες της».

Για τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ. Τατσόπουλος έγραψε: «Την αντίδραση των Ψεκασμένων Ελλήνων προτιμώ να μην την σχολιάσω, γιατί θα βρίσω πολύ άσχημα, ακόμη και με τα δικά μου σταθμά».

Αναλυτικά του το Post του στο Facebook:

«Άξιζε τον κόπο να παρατηρείς τις αντιδράσεις των φασιστών στην ολομέλεια της βουλής. Χειροκρότησαν θερμά τα τσαμπουκαλίδικα νταβατζιλίκια του Μίχου και του Γερμενή, χλεύασαν τον “μετανοημένο” Χρυσοβαλάντη και στάθηκαν αμήχανοι -αλλά, κατά βάθος, ικανοποιημένοι- μπροστά στο συναισθηματικό ξέσπασμα του Μπούκουρα.

Σήμερα οι Χρυσαυγίτες έχουν κάθε λόγο να χαίρονται: γράφτηκε η πιο “λαμπρή” σελίδα στο κεφάλαιο της “θυματοποίησής” τους. Λίγο ακόμη και θα μας πείσουν πως έχουμε προφυλακίσει τη Μητέρα Τερέζα και τους συνεργάτες της.

Εάν μάλιστα ο ΄Αρειος Πάγος στις 11 Μαϊου, με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά (αν κρίνουμε από τις χτεσινές του δηλώσεις), αποφασίσει να ΜΗΝ εμποδίσει τη συμμετοχή της εγκληματικής παραστρατιωτικής οργάνωσης στις ευρωεκλογές, θα έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται πως πιάσαν πάλι κορόιδο μια Δημοκρατία που επιμένει να εθελοτυφλεί με σταθερά αυτοκτονική προδιάθεση. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Υ.Γ.: Την αντίδραση των Ψεκασμένων Ελλήνων προτιμώ να μην την σχολιάσω, γιατί θα βρίσω πολύ άσχημα, ακόμη και με τα δικά μου σταθμά».

The post Τατσόπουλος: Οι Χρυσαυγίτες προσπαθούν να μας πείσουν ότι φυλακίσαμε τη Μητέρα Τερέζα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα