Τατσόπουλος: Η ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα δεν αμφισβητείται

Η ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί ακόμα κι αν η αξιωματική αντιπολίτευση ηττηθεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πέτρου Τατσόπουλου σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ Fm».

«Δεν νομίζω ότι τίθεται κανένα θέμα αλλαγής ηγεσίας.Έναν αρχηγό που το έχει πάει το κόμμα από το 4% στο 27% μέσα σε ένα χρόνο, δεν τον αλλάζεις. Δεν πάει να πάθει και

τη μεγαλύτερη πανωλεθρία μετά; Δεν τον αλλάζεις. Απλώς, αν δεν βγει πρώτο κόμμα, θα προβληματιστεί βεβαίως τι στο μήνυμά του ήταν λάθος και πρέπει να το αλλάξει. Δεν νομίζω ότι θα αμφισβητηθεί, διότι τα πάνω και τα κάτω των κομμάτων είναι προσωρινά, αλλά αλίμονο και σε κάθε κόμμα που σε κάθε εκλογική ήττα άλλαζε τον αρχηγό του», τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ψηφίσει «παρούσα», στην ψηφοφορία για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. «Η επιλογή της δεν αιφνιδίασε κανέναν. Πρώτα απ’ όλα, η ίδια είχε προειδοποιήσει, είχε ενημερώσει. Δεν το έκανε εν αιθρία. Ξέραμε ότι θα δηλώσει «παρών». Στην πολιτική, όταν δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας, κρίνεις εάν τα ερωτηματικά και οι αστερίσκοι που βάζεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το κείμενο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

The post Τατσόπουλος: Η ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα δεν αμφισβητείται appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα