Μήπως το φως στο τούνελ είναι του «τραίνου»;…

Ένα καλό νέο δεν ακούει ο Έλληνας. Από το διεθνές ρεζίλεμα της Ελλάδας με όλα όσα έκαναν οι χρυσαυγίτες (και παλαιότερα από τα καμώματα των αριστεριστών κουκουλοφόρων) μέχρι την απειλή για «νέα μέτρα», κανένα φως δεν υπάρχει στο τούνελ (Το μόνο «φως» που φαίνεται είναι εκείνο του τραίνου που έρχεται καταπάνω μας !).Έχουν ευθύνη τα κανάλια γιατί «δεν έβλεπαν» την αριστερή βία, τις ακραίες συνιστώσες των Εξαρχείων και φυσικά τα «μπουμπούκια» της Χ.Α. , και το μόνο που

έκαναν ήταν να προσπαθούν να εξαφανίσουν τον ΛΑΟΣ.

Δικαιωθήκαμε σε ό,τι λέγαμε για την λαθρομετανάστευση ,την εγκληματικότητα, την εκμετάλλευση του αερίου και του πετρελαίου μας, τον άξονα των χωρών του Νότου της ΕΕ, την ΑΟΖ και τόσα άλλα .Δικαιωθήκαμε και για όσα λέγαμε για τη Χ.Α., ο δε επικοινωνιακός χειρισμός της κυβέρνησης δεν θα γινόταν ούτε από …παιδιά της Ε’ Δημοτικού και καταλήγει να είναι «χρυσή» διαφήμιση για την Χρυσή αυγή. Η προσπάθεια διαπόμπευσης με τα αυτόματα όπλα , τους φρουρούς με τις κουκούλες κλπ ,(ακόμη και για εκείνους τους βουλευτές που είχαν παραδοθεί …μόνοι τους πριν λίγες ώρες!) δείχνει ότι κάπου αλλού έδινε «εξετάσεις» η κυβέρνηση.

Και πήρε κάτω από την βάση, ατυχώς. Όσο για τις συλλήψεις αυτές έγιναν για να μην πάμε σε εκλογές. Γιατί η κυβέρνηση ( και κυρίως ο κ. Βενιζέλος) τις τρέμει αφού το ποσοστό της ΝΔ θα είναι πολύ χαμηλό , ενώ εκείνο του ΠΑΣΟΚ έχει εξαερωθεί.

Κατά τα λοιπά έχουμε πάντα τον κ. Στουρνάρα και μια καταστροφική πολιτική η οποία οδηγεί σε απολύσεις και στην αποχώρηση επιχειρήσεων όπως της ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Κανένα συγκριτικό πλεονέκτημά μας δεν εκμεταλλευόμαστε.

Μάλλιασε η γλώσσα μου για τον ορυκτό μας πλούτο τόσα χρόνια. Έχω καταγγείλει δημοσίως ότι το Τουρκικό Προξενείο στην Θράκη προσπαθεί να μπλοκάρει την εξόρυξη χρυσού στην Ελλάδα, έχουν βαλθεί να διώξουν τους επενδυτές από Χαλκιδική και Εβρο και χαίρονται όταν γίνονται επεισόδια, καίγονται φορτηγά κοκ Ανάμεσα στους αντιδρούντες-για άλλους λόγους και άσχετα με το Τουρκικό Προξενείο - είναι και οι ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες ,φυσικά, αντιδρούν για τους δικούς τους λόγους που έχουν να κάνουν με ιδεοληψίες του παρελθόντος. Το «ζουμί» είναι ότι αποθαρρύνονται οι επενδύσεις στην Ελλάδα από πάσης φύσεως ακραίους και λαϊκιστές που θερίζουν ψηφαλάκια.

Όμως χρήσιμος είσαι όταν υποστηρίζεις το Εθνικά ωφέλιμο και όχι το ευχάριστο. Και όσο και αν είναι μεγάλοι οι πειρασμοί , κάποιοι από εμάς μπήκαμε στην πολιτική όχι για να κυνηγάμε καρεκλίτσες όπως π.χ άλλοι που έφυγαν από τον ΛΑΟΣ, αφού τους κάναμε το σχετικό «πλυντήριο» .

Επιμένουμε και αγωνιζόμαστε γι ‘αυτό που συμφέρει τον τόπο , πάει μπροστά την Ελλάδα και βελτιώνει την θέση του λαού .Και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι απευθυνόμαστε σε ώριμους πολίτες και όχι στα 3 «Β»: τους βολεμένους, τους βαμμένους και τους…βλαμμένους που πήραν-αλίμονο- μαζί τους στον πάτο την Ελλάδα.

The post Μήπως το φως στο τούνελ είναι του «τραίνου»;… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα