Τα ζώδια της Τετάρτης


Κριός

Οι διαρκείς ψυχολογικές σας μεταπτώσεις σταματούν και επιτέλους κατακτάτε την ηρεμία που σας έλειπε. Μην ξεχνάτε όμως πως τα πάντα είναι αναστρέψιμα. Πρέπει να βρείτε τους τρόπους και τα άτομα που θα σας εξασφαλίσουν την πολυπόθητη σταθερότητα.

Δοκιμάστε μια αλλαγή στη ρουτίνα σας. Ο Δίας ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και πρέπει να τον εμπιστευτείτε.

Ταύρος

Οι απόψεις σας για πολλά θέματα αλλάζουν και αναγκαστικά ο κόσμος πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα

σας δεδομένα. Μη φοβάστε να δείξετε τις νέες αποχρώσεις του χαρακτήρα σας. Η αρχή θα είναι δύσκολη αλλά η συνέχεια ανεκτίμητη.

Καθαρίστε τον κύκλο σας από περιττές παρουσίες. Δεν χρειάζεστε κουτσομπόληδες και βδέλλες γύρω σας.

Δίδυμος

Η νέα ερωτική σας κατάσταση φαίνεται βολική για την ώρα, αλλά αν δεν θέσετε τους κανόνες και τα όριά σας, θα εξελιχθεί σε εφιάλτη. Μην αφήνετε κανέναν να καταπατάει την ελευθερία σας (ακόμη κι αν αυτό αποτελεί κατά κάποιον τρόπο σεξουαλικό φετίχ).

Σε πολύ καλή τροχιά τα επαγγελματικά σας και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη ενισχύει την κοινωνικότητά σας και έτσι θα βρείτε άμεσα τον εαυτό σας ανοιχτό σε νέες προτάσεις και γνωριμίες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί, πριν κερδίσετε την εμπιστοσύνη όσων σας περιστοιχίζουν.

Περιορίστε όσο μπορείτε την υπερβολική κατανάλωση- ψάξτε την ικανοποίηση σε όσα ήδη έχετε.

Λέων

Ένταση στον χώρο εργασίας σας. Φαίνεται πως διεκδικείτε τα ίδια πράγματα με πολλούς άλλους και ο ανταγωνισμός μοιραία γίνεται ολοένα πιο μεγάλος. Χρησιμοποιήστε τα κρυφά σας ταλέντα για να αναδυθείτε στην επιφάνεια.

Θετική η επίδραση των Σκορπιών στο ζώδιό σας, ακόμη κι αν οι προθέσεις τους στην αρχή φαίνονται ασαφείς.

Παρθένος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας παρά τη δυσκολία της κατάστασης. Το δράμα και η γκρίνια γύρω σας είναι διαρκή και έντονα αλλά δεν σας αφορούν άμεσα, συνεπώς δεν πρέπει να τα αφήσετε να θολώσουν την κρίση σας.

Η απόσταση ανάμεσα σε σας και κάποιο μικρότερο πρόσωπο μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά τα συναισθήματα παραμένουν ακμαία και από τις δύο πλευρές.

Ζυγός

Η Σελήνη στρέφει όλα τα βλέμματα στην υγεία και την ευεξία. Μην υποτιμάτε την ικανότητά σας να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να υπερβείτε τον εαυτό σας.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας (αλήθεια, πότε είναι η τελευταία φορά που το κάνατε;) και κρατήστε στη ζωή σας όσους θέλετε πραγματικά και όχι όσους σας επιβάλλονται.

 

Σκορπιός

Ο Κρόνος προκαλεί απότομες αλλαγές και πρέπει να τις αποδεχτείτε αδιαμαρτύρητα γιατί θα επέλθουν έτσι κι αλλιώς. Το κλειδί είναι να προσαρμοστείτε ιδεολογικά και πρακτικά σ’ αυτές για να γλιτώσετε τον εαυτό σας από μια μακρά περίοδο άρνησης.

Σας πλησιάζουν νέα και ενδιαφέροντα άτομα- μη βιαστείτε να τους χιμήξετε πριν τα γνωρίσετε.

 

Τοξότης

Επιτέλους αποκτάτε την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσετε από την αρχή μια διαδικασία π

Keywords
Τυχαία Θέματα