Τα ζώδια της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου

Κριός
Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια

Ταύρος
Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις

εκεί που πρέπει. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Φροντίστε να μην χάνετε την ηρεμία σας με το παραμικρό.

Δίδυμοι
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Καρκίνος
Ισορροπήστε τις υποχρεώσεις σας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγετε την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις αυτήν την περίοδο που θα είναι για εσάς πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Λέων
Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σε σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος
Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για να δείτε τα λάθη έχετε κάνει στα αισθηματικά σας και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Ζυγός

Keywords
Τυχαία Θέματα