Τα ονόματα που στηρίζουν οι ΑΝΕΛ στις αυτοδιοικητικές

Στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, όπως αποκάλυψε πρώτο το «Π», πρόκειται ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη να προβεί στην ανακοίνωση των υποψηφίων που θα στηρίξει το κόμμα

της Χαροκόπου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο φάκελος των ονομάτων δεν έχει κλείσει ακόμα καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Τέρενς Κουίκ σίγουρη πρέπει να θεωρείτε η στήριξη στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία. Για το δήμο Αθήνας το όνομα που παίζει τις τελευταίες μέρες έντονα είναι του Βασίλη Καπερνάρου ενώ για το δήμο Πειραιά τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς υπήρχαν σκέψεις για κάθοδο του Παναγιώτη Μελά αλλά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αντώνη Καλογερόγιαννη το σενάριο θέλει να στηρίζεται ο δεύτερος για να αποφευχθεί η διάσπαση.

Στην περιφέρεια Αττικής όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει στήριξη στον ανεξάρτητο Νίκο Νικολόπουλο καθώς ο Γιάννης Δημαράς δεν δείχνει πρόθυμος να κατέλθει στις εκλογές. Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έχει κλείσει η υποψηφιότητα του πρώην μπασκεμπολίστα Χάρη Παπαγεωργίου. Στη περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες θα στηριχθεί η υποψηφιότητα Καρυπίδη. Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υπάρχουν σκέψεις για στήριξη του Θανάση Γιαννόπουλου στην περίπτωση όμως που καταθέσει την κομματική του ταυτότητα.

Πλώρη για το δήμο Λέσβο βάζει ο γραμματέας του κινήματος Σπύρος Γαλήνος ενώ στην περιφέρεια Κρήτης θα στηριχθεί ο πρώην βουλευτής Κώστας Γύπαρης που πρόσφατα προσχώρησε στους ΑΝΕΛ.

Τέλος, στην περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηριχθεί ο Γιώργος Αναγνωστάκος ενώ στην περιφέρεια Θεσσαλίας η πρόταση του Πάνου Καμμένου είναι η κάθοδος του γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κινήματος Γιώργος Ακριβούλης. Στο δήμο Λάρισας υπάρχουν σκέψεις για στήριξη στη Ρένα Καραλαριώτου στην περίπτωση που ο Κώστας Τζανακούλης ανακοινώσει υποψηφιότητα και η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας καταθέσει την κομματική της ταυτότητα.

The post Τα ονόματα που στηρίζουν οι ΑΝΕΛ στις αυτοδιοικητικές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα