Τα καρτούν που αγαπήσαμε χάνουν τα μαλλιά τους για να στηρίξουν τα παιδιά με καρκίνο(ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκινητική εκστρατεία ετοιμάζεται, για να στηριχθούν και να βοηθηθούν, τα παιδιά που πάσχουν από την επάρατο νόσο.

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας, θα είναι τα αγαπημένα καρτούν που μας μεγάλωσαν, αλλά αυτή τη φορά θα τα δούμε με ξυρισμένο κεφάλι.

Συγκεκριμένα ο Ποπάι και η σύζυγός του Όλιβ, αλλά και το σκυλάκι που ακούει στο όνομα Σνούπι, είναι ορισμένοι από τους χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων που θα εμφανιστούν χωρίς μαλλιά για τον ιερό αυτό σκοπό.

Μπορεί να αλλάζουν λίγο την εικόνα τους αλλά αυτό δεν σημαίνει

κάτι, πάντα παραμένουν όμορφα και αγαπητά.

Το ίδρυμα της Βραζιλίας για τον καρκίνο GRAACC, ήταν ο εμπνευστής αυτής της εκστρατείας και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες του animation για να δημιουργήσουν τα Καραφλά Καρτούν, με στόχο, τα παιδιά με καρκίνο να πάψουν να φοβούνται και να ντρέπονται που έχασαν τα μαλλιά τους λόγο των θεραπειών αλλά να οπλιστούν με δύναμη και θάρρος.

«Ένα παιδί με καρκίνο θα πρέπει να δείχνει όπως κάθε άλλο παιδί», λέει το βίντεο του πρότζεκτ, το οποίο δείχνει πασίγνωστα καρτούν να κυκλοφορούν χωρίς περούκες.

«Νομίζω ότι θα είναι πιο φυσιολογικό να βλέπω ένα καραφλό παιδί. Διότι ο καθένας θα το βλέπει στην τηλεόραση, ο καθένας θα το βλέπει στη Βραζιλία στην τηλεόραση», δήλωσε ένα από τα παιδιά.

«Πρέπει να είσαι περήφανος για κάθε καραφλό παιδί που βλέπεις, γιατί αυτό το πρόσωπο δίνει μάχη για τη ζωή του», λέει ένας νεαρός.

«Νόμιζα ότι αν βγάλω το καπέλο μου στο σχολείο θα γελούσαν μαζί μου, αλλά δεν νιώθω κάτι τέτοιο πια», σημειώνει ένα άλλο αγόρι – ασθενής βγάζοντας το καπέλο του.

Δείτε το βίντεο:

The post Τα καρτούν που αγαπήσαμε χάνουν τα μαλλιά τους για να στηρίξουν τα παιδιά με καρκίνο(ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα