Συνέντευξη Π. Σκουρλέτη στο «Π»: Η ΝΔ σκηνοθετεί ένα «τρομοσήριαλ» κατά του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο web tv του paraskhnio.gr, κάνοντας λόγο για ένα «τρομοσήριαλ» που σκηνοθετείται για να αλλάξει η πολιτική ατζέντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι η ΝΔ

έχει σκηνοθετήσει ένα «τρομοσήριαλ» το οποίο «δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερα με τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, σε μια προσπάθεια να αναδείξει άλλου είδους προβλήματα από αυτά που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».

Μάλιστα, ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για «φτηνιάρικη επικοινωνιακή καμπάνια» εκ μέρους της ΝΔ.

Αναφορικά με τον κ. Πέτρο Τατσόπουλο, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι σε διάφορα πολύ σημαντικά ζητήματα εξέφρασε απόψεις που δεν χαρακτηρίζονταν από άποψη αλληλεγγύης απέναντι στους συντρόφους του, ενώ σημείωσε ότι η αποχώρηση του από την ΚΟ ήταν κάτι το οποίο ήταν επιθυμητό και από τις δύο πλευρές.

Στη συνέχεια, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι όταν ο Πρωθυπουργός βγαίνει και λέει ότι το κόμμα της αξιωματικής και κατ’ επέκταση και το 1/3 των Ελλήνων που το εμπιστεύεται είναι «φιλοτρομοκράτες» αυτό είναι η χειρότερη διαφήμιση για την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι όλο το διάστημα της αρχηγίας Σαμαρά στη ΝΔ χαρακτηρίζεται από τέτοιου είδους εμφυλιοπολεμικές επιθέσεις στην Αριστερά.

Σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρει η ελληνική προεδρία, ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι η Ελλάδα, η οποία ήταν το «πειραματόζωο», μπορεί να μιλήσει σχετικά με το γιατί έχει αποτύχει ο σύγχρονος ακραίος νεοφιλελευθερισμός.

Ωστόσο, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι αντ’ αυτού, ο κ. Σαμαράς επέλεξε στην ομιλία του για την αρχή της ελληνικής προεδρίας να δηλώσει πίστη στις απόψεις της Μέρκελ, υποθηκεύοντας τις όποιες δυνατότητες προσφέρει η ελληνική προεδρία.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι δείχνει την εμπιστοσύνη της ευρωπαϊκής Αριστεράς στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

The post Συνέντευξη Π. Σκουρλέτη στο «Π»: Η ΝΔ σκηνοθετεί ένα «τρομοσήριαλ» κατά του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα