Συναυλία Mare Libre στον πολυχώρο πολιτισμού «Διέλευσις»

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, ώρα 21:30

Ο πολυχώρος πολιτισμού «Διέλευσις» φιλοξενεί το συγκρότημα Mare Libre για μια συναυλία, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, με μουσικές από όλο τον κόσμο.

Οι εναγκαλισμοί των Mare Libre με μουσικές του κόσμου και o προορισμός τους σε διάφορες γωνιές του κόσμου, δημιουργούν την αίσθηση ενός μουσικού ταξιδιού. Πολυρυθμικότητα που περνάει μέσα από τους δρόμους του swing, της bossa nova και του tango. Oι μουσικές εκφράζονται μέσα από έγχορδα και τον

ποιητικό λόγο του Έλενου Χαβάτζα, δημιουργώντας εικόνες άλλων τόπων.

Ξεκινώντας από την θάλασσα της Μεσογείου, θα περάσουμε από τα Βαλκάνια και τη Ρουμανία, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας διασχίζοντας τη γειτονική Ιταλία, και θα φτάσουμε μέχρι τη Γαλλία. Θα συνεχίσουμε τη δραπέτευσή μας πέρα από τον ωκεανό, καταλήγοντας στην Κούβα και έπειτα στο Μεξικό και στην Αργεντινή.

«Αγαπημένοι μας ήχοι αυτού του αιώνα έγιναν αφορμή της συνάντησής μας και αυτού του ταξιδιού. Σας περιμένουμε στο ταξίδι μας».
Mare Libre

Μουσικοί:
Γιώτης Παρασκευαΐδης: κιθάρα
Σταύρος Παργινός: βιολοντσέλο και μαντολίνο
Λουμινίτα Mακαβέι: βιολί
Τέτη Κασιώνη: τραγούδι
Έλενος Χαβάτζας:ποίηση

Είσοδος: 10€, 7€ φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών

*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα