Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Σ. του ΟΣΕΠ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου ( ΟΣΕΠ) κ. Kyrylo Tretiak.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων προεδρεύει της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ το πρώτο εξάμηνο του 2014, διάστημα κατά το οποίο η χώρα μας

έχει αναλάβει την προεδρία της Συνέλευσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ κ. Svilen Kraychev και η βουλευτής κυρία Κατερίνα Παπακώστα, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας και μέλος της Επιτροπής Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων της Συνέλευσης.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε τη συμβολή του ΟΣΕΠ και της Κοινοβουλευτικής του Συνέλευσης στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και του Εύξεινου Πόντου και στη σύσφιξη των σχέσεων των λαών της περιοχής. Παράλληλα, εξήρε το ρόλο του Γενικού Γραμματέα της Συνέλευσης στη δράση και το έργο της, εκφράζοντας την πεποίθησή του για εποικοδομητική και παραγωγική συνεργασία στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Ο κ. Tretiak δήλωσε ότι η Ελλάδα θα ασκήσει, για ακόμα μία φορά, μια πολύ επιτυχημένη προεδρία κατά την οποία αναμένεται να διαπραγματευθεί με αποτελεσματικό τρόπο τα θέματα που απασχολούν τον ΟΣΕΠ, όπως είναι η αγροτική πολιτική, η κλιματική αλλαγή, η μετανάστευση και η πολιτιστική συνεργασία.

Α.Κ.

The post Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Σ. του ΟΣΕΠ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα