Συγκλονιστικές εξελίξεις για τον θάνατο του Paul Walker – Ο 8χρονος γιος του κολλητού του έτρεξε να τους σώσει

Ο 8χρονος γιος του Roger Rodas έτρεξε πρώτος να τους σώσει

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τον τραγικό θάνατο του Paul Walker και του 38χρονου κολλητού του φίλου Roger Rodas.

Oι δύό τους έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο στην Καλιφόρνια, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε δέντρο και άρπαξε αμέσως φωτιά. Η πρόσκρουση έγινε λίγα μόλις μέτρα μακριά από την εκδήλωση στην οποία είχαν παρευρεθεί λίγο πριν.

Σύμφωνα με

ξένα ΜΜΕ, ο 8χρονος γιος του Roger Rodas, ήταν ο πρώτος που έτρεξε στο σημείο. Ο μικρός όταν είδε από μακριά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πατέρας του να καρφώνεται στο δέντρο και να αρπάζει φωτιά, έτρεξε στο σημείο και προσπάθησε, μάταια,να σώσει τον πατέρα του.

Αυτόπτες μάρτυρες, λένε πως ο μικρός πήδηξε το φράχτη και βρέθηκε στο σημείο της πρόσκρουσης και προσπαθούσε (αλλά μάταια), να βγάλει έξω τον μπαμπά του. Δυστυχώς, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και τα σώματα των δυο αντρών βρέθηκαν απανθρακωμένα.

«Έψαχνα να βρω τον οκτάχρονο γιο του Roger. Προσπαθούσε να βγάλει τον πατέρα του από το αυτοκίνητο. Ο καλύτερος φίλος του Paul προσπαθούσε να τον τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο ενώ αυτό φλεγόταν ακόμα.
Προσπαθούσε να σώσει τον φίλο του. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», υπογράμμισε ο αυτόπτης μάρτυρας Jim Torp στη New York Daily News.
«Είναι παράξενο. Ο Paul έκανε τις ταινίες του, έζησε τη ζωή του και πέθανε “fast and furious”. Αγαπούσε την ταχύτητα, αγαπούσε τα αυτοκίνητα. Πέθανε σε ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο με τον παιδικό του φίλο», σημείωσε.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής του Los Angeles, έχει ζητήσει να εξεταστούν οι οδοντοστοιχίες τους, ώστε να γίνει ακριβής αναγνώριση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αυτοψίες των δυο πτωμάτων, θα καθυστερήσουν και θα γίνουν έως τα τέλη της εβδομάδας.

The post Συγκλονιστικές εξελίξεις για τον θάνατο του Paul Walker – Ο 8χρονος γιος του κολλητού του έτρεξε να τους σώσει appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
paul walker γιος
Τυχαία Θέματα