Συγκίνηση Γεωργιάδη για το ξύλο που έριξε ο γιος Μπαλτάκου ( ΒΙΝΤΕΟ)

‘Εντονη αίσθηση προκάλεσαν νέες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο ίδιος σε εκπομπή που ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης τόνισε ότι συγκινήθηκε με τον υιού του κ.Μπαλτάκου.

Συνεχίζει να υπερασπίζεται και να δείχνει την συμπάθεια του για το πρόσωπο του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργικού γραφείου

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα σε ότι αφορά τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τόνισε ότι «Ακόμα και οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν μεγάλες ανοησίες καμιά φορά». Ο υπουργός Υγείας, εξέφρασε για άλλη μια φορά τον θαυμασμό του προς τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι « Αγαπώ Μπαλτάκο».

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ερωτήθηκε για το αν είναι συγκινημένος και από την αντίδραση του Φρούραχου της Βουλής, καθώς ο υιός Μπαλτάκος εισήλθε στη Βουλή, έδειρε, έβρισε και έφυγε σαν κύριος, χωρίς να συλληφθεί, υποστήριξε ότι«Τι θα έκανε ο Φρούραρχος; Τι έπρεπε να κάνει;». Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Να σας πω και κάτι; Ένας υιός Μπαλτάκου, μπήκε μέσα στα γραφεία και πλάκωσε τρεις χρυσαυγίτες που το έπαιζαν και μάγκες τόσο καιρό και απειλούσαν ότι όλους θα τους δείρουν»

Δείτε τα βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις

The post Συγκίνηση Γεωργιάδη για το ξύλο που έριξε ο γιος Μπαλτάκου ( ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα