Αντίδραση της κ. Ν. Γιαννακοπούλου στο δημοσίευμα του Antinews που την αφορά

10:12 3/4/2014 - Πηγή: Antinews

Το χθεσινό δημοσίευμα του antinews (βλ. εδώ) για το σπίτι της πρώην βουλευτού και νυν γ.γ. του ΥΠΕΚΑ κυρίας Νάντιας Γιαννακοπούλου προκάλεσε, όπως αναμενόταν την αντίδραση της θιγόμενης η οποία μας απέστειλε και εξώδικο. Ως οφείλουμε, δημοσιεύουμε τις απαντήσεις που έδωσε η κυρία Γιαννακοπούλου. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός της ανάρτησης του σχετικού ρεπορτάζ. Να δώσει η ιδιοκτήτρια του ακινήτου

απαντήσεις στα ερωτήματα που ετέθησαν.

Κατ’ αρχάς εμείς θέτουμε ερωτήματα και ζητούμε να μάθουμε αν μέρος του ακινήτου είναι αυθαίρετο, αν έχει πολεοδομικές εκκρεμότητες κι αν αυτές έχουν επιλυθεί. Και θέσαμε το ερώτημα αν είναι ηθικό η γ.γ. του ΥΠΕΚΑ να έχει πολεοδομικές εκκρεμότητες. Ούτε να την θίξουμε είχαμε διάθεση, ούτε να την πλήξουμε πολιτικά. Άλλωστε δεν την γνωρίζουμε κι έτσι κι αλλιώς δεν είναι εν ενεργεία βουλευτής ώστε να έχει πολιτικούς αντιπάλους που θα ήθελαν την «εξόντωσή» της.

Γράψαμε ότι υπάρχει υπέρβαση στην προβλεπόμενη δόμηση κατά 100 τ.μ. Επιμένουμε στις πληροφορίες αυτές καθώς γνωρίζουμε ότι έχει κατατεθεί αίτηση τακτοποίησης των συγκεκριμένων 100 τ.μ. Αν δεν υπάρχει αίτηση υπαγωγής στο νόμο 4178 περί αυθαιρέτων ας μας διαψεύσει η κ. Γιαννακοπούλου. Όπως ας διαψεύσει ότι στον 5ο όροφο υπάρχει απόληξη του κλιμακοστασίου αλλά εκεί έχει δημιουργηθεί δώμα.

Οι διευκρινίσεις της είναι αποδεκτές και απόλυτα σεβαστές και γι’ αυτό και τις δημοσιεύουμε.

Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε κατηγορηματικά ότι δεν αποδεχόμαστε τη θέση της κ. Γιαννακοπούλου ότι θέσαμε σε κίνδυνο την οικογένειά της. Οι διευθύνσεις των σπιτιών όλων των πολιτικών αναγράφονται στα πόθεν έσχες τους τα οποία αναρτώνται επίσημα και από το site της Βουλής, κι έχει οποιοσδήποτε πρόσβαση σ’ αυτά. Όποιος θέλει μπορεί να βρει τις διευθύνσεις των ακινήτων και για τους πολιτικούς και για όλους όσοι είναι υπόχρεοι δήλωσης πόθεν έσχες. Επομένως δεν στέκει η θέση περί ανάρτησης προσωπικών δεδομένων. Εκτός κι αν η κ. Γιαννακοπούλου δεν κάνει δήλωση πόθεν έσχες, πράγμα που δεν είναι δυνατόν αφού ήταν βουλευτής και έχει μια σημαίνουσα θέση σε υπουργείο.

Το εξώδικο

[photo_1]


[photo_2]


[photo_3]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα