Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των απολύσεων

Παναττική στάση εργασίας κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για σήμερα Δευτέρα, από τις 12 το μεσημέρι ως τη λήξη του ωραρίου, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για διαθεσιμότητα και απολύσεις στο Δημόσιο.

Η ΑΔΕΔΥ

καλεί τους δημοσίους υπάλληλους σε συλλαλητήριο (12:30 μμ) στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Επίσης, κάλεσμα συμμετοχής στη στάση εργασίας από τις 12.00 έως το τέλος του ωραρίου και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 13.00 ενάντια στις απολύσεις μόνιμων και συμβασιούχων και τις ιδιωτικοποιήσεις απευθύνει και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Ακόμη, 24ωρη απεργία πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία αντιδρώντας στις μετακινήσεις στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υγειονομική διάταξη 39A που επαναφέρει ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης διοργανώνουν συλλογικότητες και φορείς έξω από το Υπουργείο Υγείας, στη μία και μισή το μεσημέρι.

Η διάταξη αναμένεται να συζητηθεί από επιτροπή που έχει συστήσει το Υπουργείο με στόχο την επικαιροποίησή της εν λόγω διάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα