Ανδρεας παπαμιμικος: ποιος πραγματικα ειναι ο νεος γραμματεας της νδ;

Η "ΟΝΝΕΔ Α.Ε", το ΔΣ της ΕΥΑΘ, η προεδρία στη "Γαλάζια Γενιά": Ο κ. Παπαμιμίκος.
Ανδρέας Παπαμιμίκος: Πρόεδρος της Διοικούσας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Παραιτήθηκε όμως μετά το πολιτικό θέμα που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη της «ΟΝΝΕΔ ΑΕ», του δικτύου δηλαδή μη κερδοσκοπικών εταιρειών που είχαν στήσει στη βόρεια Ελλάδα
τα γαλάζια στελέχη για να εισπράττουν επιχορηγήσεις για εκδηλώσεις και δράσεις.

Τι ήταν η "ΟΝΝΕΔ ΑΕ"

Στις 20 Οκτωβρίου 2004 μία ομάδα ONNEΔιτών από τη Θεσσαλονίκη κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ιδιωτικό συμφωνητικό σύστασης αστικής εταιρίας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία ONNEΔ Θεσσαλονίκης. Ιδρυτικό μέλος της είναι ο πρόεδρος της οργάνωσης Aνδρέας Παπαμιμίκος, καθώς και άλλα ηγετικά στελέχη όπως η Xρυσούλα Λαμπριανίδου, μέλος του συντονιστικού συμβουλίου, ο Πέτρος Eγγλέζος, και γενικώς ΟΝΝΕΔίτες της Θεσσαλονίκης. H εταιρία ONNEΔ διεκδίκησε εργασίες και κονδύλια από τον Δήμο και τη Nομαρχία Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και από κεντρικούς φορείς όπως η ΓΓ Nέας Γενιάς και η ΓΓ Aθλητισμού.
Τότε η κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ υποτίθεται ότι είχε ζητήσει την παραίτησή του και συγκροτώντας επιτροπή διερεύνησης της υπόθεσης. Στη συνέχεια, ωστόσο, η ΟΝΝΕΔ «έθαψε» την επιτροπή που συγκρότησε και δεν ανακοίνωσε ποτέ κάτι σχετικό επί του πορίσματος των εσωκομματικών ερευνών. Το μέλλον του κ. Παπαμιμίκου μόλις είχε ξεκινήσει να χτίζεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα