Στοιχεία σοκ από τον ΟΗΕ- Δύο εκατομμύρια οι Σύροι πρόσφυγες από την έναρξη του εμφυλίου!

Την Τρίτη ο ΟΗΕ ανακοίνωσε πως στη διάρκεια της εμφύλιας σύρραξης στη Συρία οι πρόσφυγες άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια!

Το ακόμα εντυπωσιακότερο είναι πως 500.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους το τελευταίο 3μηνο ενώ σε μια ενδεχόμενη επέμβαση ουδείς γνωρίζει πόσοι ακόμα θα αναγκαστούν να μετατοπιστούν.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα επισήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στερείται μίας σαφούς και επαρκούς θέσης γύρω από το πρόβλημα της μετανάστευσης και προειδοποίησε πως η κατάσταση είναι δυνατόν

να επιδεινωθεί σε περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης της Δύσης στη Συρία.

Κρίσιμη κατάθεση στη Γερουσία από Χέιγκελ και Κέρι!

Ενώπιον της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, θα καταθέσουν την Τρίτη οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η κατάθεση για το θέμα της Συρίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς ο Μπάρακ Ομπάμα θα ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για την επίθεση με πυραύλους εναντίον του καθεστώτος Άσαντ.

«Ο Ομπάμα είναι ένας προδότης που θέλει να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο για να σώσει τους αντάρτες της Αλ-Κάιντα»

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν χάκερ που στηρίζουν τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ οι οποίοι επιτέθηκαν σε σελίδα αμερικανών πεζοναυτών.

Να σημειώσουμε πως την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση Ηλεκτρονικός Στρατός της Συρίας, που είχε επίσης εισβάλει ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες των New York Times, της Washington Post και σε άλλους ιστότοπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα