Στο πλευρό Βαλασόπουλου οι κάτοικοι

Τους κατοίκους της Ηλιούπολης έχει στο πλευρό του ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι κληρονόμοι ενός αμφισβητούμενου οικοπέδου το οποίο διεκδικούν. Οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο κρατείται ο δήμαρχος και διαδηλώνουν εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.

Ο κ. Βαλασόπουλος συνελήφθη την ώρα που, μαζί με τον αντιδήμαρχο

Κώστα Σεφτελή και υπάλληλους του δήμου, περιέφραζαν ένα οικόπεδο στην οδό Λέσβου, για το οποίο ο δήμος εδώ και χρόνια βρίσκεται σε αντιδικία με τους κληρονόμους της οικογένειας Νάστου. Οι κληρονόμοι του Νάστου που διεκδικούν το οικόπεδο έκαναν μήνυση και οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δήμαρχο ο οποίος κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Για τις συγκεκριμένες εκτάσεις έχει ξεσπάσει μεγάλη δικαστική διαμάχη με τους δήμους Ηλιούπολης, Ελληνικού- Αργυρούπολης και Αλίμου. Τη 10ετία του 80′ οι εκτάσεις αυτές είχαν κατοχυρωθεί ως δημόσιες και σε πολλές περιπτώσεις εντός των εκτάσεων έχουν κτιστεί σχολεία, παιδικοί σταθμοί και διάφορες άλλες υπηρεσίες.

Χτες το βράδυ οι τρεις δήμαρχοι έκαναν συγκέντρωση στην πλατεία Φλέμινγκ, στην Ηλιούπολη και ενημέρωσαν τους πολίτες για την πορεία των δικαστικών αγώνων με τους κληρονόμους του Νάστου. Δείτε τι είχε πει χθες ο κ. Βαλασόπουλος:

Keywords
Τυχαία Θέματα