Στο εδώλιο δύο φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής για επίθεση με μαχαίρι στο πρόσωπο 16χρονου

Οι δύο κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, φερόμενοι ως μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο μαθητή Λυκείου τον Ιανουάριο του 2013 κοντά στο σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο μαθητής δέχτηκε οργανωμένη επίθεση από τους κατηγορούμενους, επειδή έγραψε στο θρανίο συμμαθήτριάς του αντιφασιστικό μήνυμα. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 28ης Ιανουαρίου

2013 στο Παλαιό Φάληρο, όταν ο 16χρονος δέχθηκε επίθεση κοντά στο σπίτι του από δύο άτομα που του είχαν στήσει ενέδρα. Οι δύο τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στο πρόσωπο.

Η δικογραφία για την υπόθεση περιλαμβάνεται σε αυτές, που ερευνούν οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, σχετικά με τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της άμεσης συνέργειας.

Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία για τις 22 Απριλίου, καθώς ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης και διορίστηκε από το δικαστήριο δικηγόρος για να τον εκπροσωπήσει. Έτσι η δίκη διακόπηκε, προκειμένου να έχει χρονο ο διορισθείς συνήγορος να ενημερωθεί για τα στοιχεία που περιλαμβάνοντγαι στη δικογραφία.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Στο εδώλιο δύο φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής για επίθεση με μαχαίρι στο πρόσωπο 16χρονου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα