Στης φυλακής τα σίδερα η πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη…


Οι περισσότεροι θα γνωρίζουν την Βίβιαν Ιωακείμ η οποία έκανε την εμφάνιση της στην αισθησιακή ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη όπου είχε πρωταγωνιστήσει.
Σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας ενώ μάλιστα είπε να κάνει και ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι. Η τύχη όμως, δεν χαμογέλασε γλυκά στη μετέπειτα πορεία της αφού σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Μαριάννας Ντούβλης στην αισθησιακή ταινία “Sex in the city of Athens” βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Ελαιώνα Θηβών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το καυτό θηλυκό των Sirina Productions
βρέθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με τις εξής καταγγελίες να τη βαραίνουν: απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της αλλά και κλοπή. Η Βίβιαν Ιωακείμ δικάστηκε σε 10 χρόνια και 7 μήνες φυλάκισης. Ας σημειωθεί, ότι οι περιπέτειες της νεαρής καλλονής ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010 όταν μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών στο αυτοκίνητο της στη Κυψέλη βρέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που εμπεριείχε μικροποσότητα χασίς με συνολικό βάρος περίπου 2 γραμμαρίων. Το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι προορίζονταν για τον ετεροθαλή αδελφό της. Μόνο που η περιπέτεια αυτή είχε και συνέχεια καθώς ήρθε ξανά αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο συνελήφθη εξαιτίας κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην τσάντα της. Η ίδια αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ στο δικαστήριο που έγινε δεν έδωσε το παρών και δικάστηκε ερήμην σε έξι μήνες φυλάκιση. Πριν δεκαοχτώ μήνες, συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού και στην συνέχεια στις φυλακές Ελαιώνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της.
Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το 23χρονο μοντέλο και ο 19χρονος Αφγανός φίλος της τραυμάτισαν με λάμα 12 εκατοστών τον πρώην σύντροφο της κατά την διάρκεια επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο σπίτι του θύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα