Στην Εισαγγελία ο οδηγός του λεωφορείου που έδωσε το τιμόνι σε 16χρονο

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πάτρας στέλνει τον οδηγό που επέτρεψε στον 16χρονο μαθητή να οδηγήσει το λεωφορείο η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από τις έγγραφες αναφορές διευθυντών δύο σχολείων.

Όπως αναφέρεται ο οδηγός φέρεται να άφησε έναν 16χρονο μαθητή να οδηγήσει το όχημα, το οποίο μάλιστα μετέφερε 40 μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου Δάφνης Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα,

σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι διευθυντές των δύο σχολείων, ο οδηγός αφού διαπληκτίστηκε με τον μαθητή, ο οποίος του έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που οδηγούσε, στη συνέχεια φέρεται να κάλεσε τον μαθητή να οδηγήσει ο ίδιος το λεωφορείο.

Ο 16χρονος μαθητής φέρεται ότι οδήγησε το λεωφορείο σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων, σε ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Αχαΐας, από Δάφνη προς Ψωφίδα, παρά τις διαμαρτυρίες μαθητών που επέβαιναν στο λεωφορείο. Οι αναφορές αυτές των δύο διευθυντών έφτασαν στην προϊστάμενη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης, Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Έπειτα από εντολή του περιφερειακού διευθυντή, η Ε. Πιερρή επισκέφθηκε την εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Πάτρας και κατέθεσε τις αναφορές, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

The post Στην Εισαγγελία ο οδηγός του λεωφορείου που έδωσε το τιμόνι σε 16χρονο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα