Στην αντεπίθεση περνάει ο Τσίπρας: Καλαμπούρι οι δηλώσεις Βενιζέλου!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική αλητεία» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, να καλεί σε αποστασία τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Αυγή» κάνει λόγο για πανικό του κ. Βενιζέλου, ο οποίος «δεν διστάζει να κατηγορήσει για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα».

Τονίζει δε πως τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου η Κουμουνδούρου τις αντιμετωπίζει «όπως όλος ο κόσμος, ως καλαμπούρι που προσπαθεί να κρύψει μια τεράστια αγωνία και αμηχανία. Φαίνεται ότι είναι πιστός στο δόγμα: “Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο αντιπερισπασμός».

Προσθέτει μάλιστα πως αυτός είναι ο λόγος που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «δεν διστάζει να κακοποιήσει την ιστορία και να κατηγορήσει ακόμη και για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα».

«Και τα λέει αυτά μέσα στον πανικό του, χωρίς να υπολογίζει ποιανού κυβέρνηση στηρίζει, ποιους συνειρμούς και ποια πρόσωπα έρχονται στο νου, ποιες ιστορικές μνήμες ξυπνούν. Αλλά τα ίδια δεν έκανε με τη λίστα Λαγκάρντ; “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Τσουκαλά, ο οποίος τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει «ουρά» της ΝΔ

Στο ζήτημα αναμένεται να αναφερθεί ο Αλ.Τσίπρας και κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Τρίτη.

Δείτε σχετικό άρθρο:

Βενιζέλος σε Τσίπρα: «Είναι πολιτική αλητεία να καλείς σε αποστασία» – Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com

The post Στην αντεπίθεση περνάει ο Τσίπρας: Καλαμπούρι οι δηλώσεις Βενιζέλου! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα