Στη Ρόδο θα μεταβεί ο Γιάννης Μιχελάκης

Στη Ρόδο θα μεταβεί σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, προκειμένου να δει τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πρόσφατη θεομηνία.

Ο υπουργός θα μεταβεί με ελικόπτερο στην Ψέριμο που έχει πληγεί περισσότερο και έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Ρόδο όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους τους επικεφαλής της διοίκησης του νησιού.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, θα χορηγηθεί το ποσό των 150.000 ευρώ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως έκτακτη επιχορήγηση,

ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει από την καταστροφή.

Όπως έγινε γνωστό το ποσό θα διατεθεί για την πληρωμή των συνεργείων εργατών που δίνουν μάχη για να ανοίξουν δρόμους και να κάνουν προσωρινές παρεμβάσεις προκειμένου να υπάρξει πρόσβαση σε σπίτια και επιχειρήσεις αλλά και για την προμήθεια καυσίμων και ανταλλακτικών στις υδροφόρες, τα σκαπτικά μηχανήματα και όλων των άλλων οχημάτων που χρησιμοποιούνται.

Από αυτό το ποσό επιπλέον θα καλυφθούν και οι δαπάνες που γίνονται για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και η κάλυψη του κόστους των σκαπτικών μηχανημάτων που έχουν επιστρατευθεί.

The post Στη Ρόδο θα μεταβεί ο Γιάννης Μιχελάκης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα