Στα χνάρια του Μέσι!

Απλά με ένα βίντεο που ανέβασε στο Διαδίκτυο με τα… ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα, κατόρθωσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων βραζιλιάνικων ομάδων όπως της Φλουμινένσε, της Βιτόρια και της Γκρέμιο! Ο λόγος για τον Κασιάνο Μπουζόν, τον 11χρονο αριστερό μπακ από τη Βραζιλία!

Ο ταλαντούχος πιτσιρικάς, αφού έθελξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τα καμώματά του, ανάγκασε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να τον προσκαλέσουν στην Καταλανική πρωτεύουσα για να δοκιμαστεί (με όλα τα έξοδα πληρωμένα), όπως ακριβως έγινε και στην περίπτωση του Λίο Μέσι!

Μετά απο ένα 20ημερο και αρκετές προπονήσεις

με την Κορνεγιά, ο μικρός έπεισε τους ιθύνοντες των μπλαουγκράνα να πιστέψουν στο “άστρο” του και να επενδύσουν πάνω του! Βέβαια λόγω του νεαρού της ηλικίας του (απαγορεύεται για τις ισπανικές ομάδες, η σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου, βάσει νόμου, πριν τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας του ποδοσφαιριστή) ακόμα δεν μπορεί να γίνει και επίσημα μέλος του ισπανικού συλλόγου, αλλά το μέλλον δείχνει να είναι δικό του! Ο Κασιάνο μένει μόνιμα στη Βραζιλία μαζί με την οικογένειά του, ωστόσο οι δικοί του δηλώνουν πρόθυμοι να μη σταθούν εμπόδιο και να μετακομίσουν στη Βαρκελώνη, αν τελικά επέλθει συμφωνία.

Οι συγκρίσεις με τον κορυφαίο παίκτη της υφηλίου έχουν ήδη ξεκινήσει και ο 11χρονος δείχνει να το απολαμβάνει, δηλώνοντας: “Παίζω με την μπάλα κολλημένη στα πόδια, ντριμπλάρω και είμαι γρήγορος. Υπάρχει μόνο μία διαφορά, αφού εκείνος είναι λευκός, ενώ εγώ πιο μαυριδερός“.

Απολαύστε τον 11χρονο Κασιάνο στο βίντεο που ακολουθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα