Στα άκρα η κόντρα Μιχελάκη-Σγουρού

Σε πόλεμο μέχρις εσχάτων εξελίσσεται η επί μακρόν σοβούσα κρίση στις σχέσεις του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννης Σγουρό. Προϊόντος, δε, του χρόνου και όσο πλησιάζει ο χρόνος της Μαγιάτικης εκλογικής αναμέτρησης για την Περιφέρεια Αττικής, τόσο η αντιπαράθεση θα οξύνεται και θα εντείνεται. Οι παροικούντες τη «γαλάζια» Ιερουσαλήμ της λεωφόρου Συγγρού διατείνονται ότι τα πυρά θα πυκνώσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς κρίνονται

καθοριστικές, αφού η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να υποδείξει υποψήφιο περιφερειάρχη στη μεγαλύτερη διοικητική περιφέρεια της χώρας.
Στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιτζή, έχει απευθυνθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ζητώντας να διερευνηθούν οι συμβάσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων που έχει συνάψει ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ), στον οποίο πρόεδρος είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, έχει πειστεί από τη «γαλάζια» αυτοδιοικητική ομάδα πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ορίσει δικό της υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής. Την εν λόγω θέση στηρίζει και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος. Η έρευνα του Λέανδρου Ρακιτζή σχετικά με τους υψηλούς προϋπολογισμούς για τα σκουπίδια Αττικής μπαίνει για τα καλά στην προεκλογική εκστρατεία πριν αυτή αρχίσει.

The post Στα άκρα η κόντρα Μιχελάκη-Σγουρού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα