Ψάχνεται για «ηρωϊκή έξοδο» από τον Δήμο Αθηναίων ο Γ. Καμίνης

Το δρόμο κάποιων εκ των προκατόχων του αλλά προς τα κάτω, όχι προς τα πάνω, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Ο αείμνηστος Έβερτ έφυγε από το Δήμο για να γίνει υπουργός και-τελικά- πρόεδρος της Ν.Δ. και η Ντόρα Μπακογιάννη για να ορκιστεί ΥΠΕΞ και στη συνέχεια να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματός του.
Δεν φαίνεται όμως να συμβαίνει το ίδιο με τον κ. Καμίνη, ο οποίος εμφανίζεται από 4ος (στην καλύτερη) έως 6ος καταλληλότερος

για δήμαρχος στις σχετικές δημοσκοπήσεις.
Μαθαίνουμε ότι ο κύριος καθηγητής ψάχνεται για «ηρωική έξοδο» από τον πρώτο Δήμο της χώρας και ως άλλοθι έχει τη δημιουργία της ελληνικής Ελιάς (τρομάρας της και… τρομάρα του), στην περίπτωση που καρποφορήσει το-αδύναμο προς το παρόν- σενάριο κοινής καθόδου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές.
Ως άτυπος επικεφαλής της πρωτοβουλίας των 5 δημάρχων (Μπουτάρης, Δημαράς, Σκοτεινιώτης και Φίλιος, οι άλλοι 4) λέγεται ότι θα καταλάβει τη 2η ή την 1η -αν τελικά δεν περάσει το όνομα του Τάσου Γιαννίτση- του ευρωψηφοδελτίου και η εκλογή του, είτε στη μια, είτε στην άλλη περίπτωση, δεν είναι διόλου σίγουρη…

Πηγή : lykavitos.gr/

The post Ψάχνεται για «ηρωϊκή έξοδο» από τον Δήμο Αθηναίων ο Γ. Καμίνης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα