Σούπερ Λίγκα: Αρχίζει το ματς…

Μετά…χιλίων προβλημάτων, οικονομικών και διοικητικών, ξεκινάει σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η ώρα…της αποκάλυψης των 16 ΠΑΕ που απαρτίζουν το συνεταιρισμό έφτασε. Συγκριτικά με…άλλες εποχές, οι ομάδες ενισχύθηκαν με παίκτες που δεν είναι «μεγάλα ονόματα», κυρίως αυτές που έχουν βλέψεις για τον τίτλο, ενώ τα κόστη που δαπανήθηκαν από τις διοικήσεις ήταν σαφώς πιο χαμηλά.

Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα, αυτό που τέλος πάντως παρακολουθούμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, με τα «στραβά κι ανάποδα του» ξεκινάει

σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Η πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή που θα γίνει το βράδυ στη Λιβαδειά, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Στην έδρα που την περασμένη σεζόν, η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, έχασε το προνόμιο που είχε για τον τίτλο, θα επιδιώξει απόψε στις 9.30 να «πάρει το αίμα της πίσω» και να μπει με το…δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι οι «πράσινοι» κυριολεκτικά «καίγονται» για τη νίκη, μιας και «κουβαλούν» από πέρυσι την ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών, οπότε είναι λογικό να θέλουν να μπουν νικηφόρα στη νέα σεζόν για ευνόητους λόγους.

Νωρίτερα στις 19:15, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς Χανίων. Η Ένωση με πολύ «νέο αίμα» στην ενδεκάδα της και με πολλά οικονομικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο «υγιείς» ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που είναι ικανή για όλα.

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου η ομάδα της Κρήτης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» θα επιδιώξει να αποδείξει ότι δεν ανέβηκε…τυχαία στη Σούπερ Λίγκα.

Οι αναμετρήσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο και τη Λιβαδειά θα μεταδοθούν από το Novasports 2, ενώ αυτή των Ιωαννίνων από το Novasports 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα